Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie.....

Mam problem

Polecane posty

Gość Pomóżcie.....

Mam pytanie. Podoba mi się troche a troche nie, taka dziewczyna, i tak Ją troche obserwuje. Zastawiam się nad jedną sprawą, dlaczego jak Ona chodzi to stopy Jej się tak ustawiają w V na boki a nie rówlolwegle ll wiecie z czego to może wynikać (??), może to wina butów takich ciężkich zimowych bo nie wiem, a jeszcze nigdy nie widziałem Jej w innych butach. Kiedyś znałem takiego faceta i on też tak chodził ale to było spowodowane chyba tym, że on był wielki i wysoki i to mu poprawiało najwyraźniej stablizacje, ale ona jest raczej drobna, szczupła więc z czego to może wynikać?? Pomóżcie

Gość fgfghghjh
dziwne pytanie, po prostu ma koslawe nogi pewnie

Gość Pomóżcie.....
no chyba raczej nie.... i widziałem Ją w mini, i nogi całkiem niezłe poprostu tak jakoś chodzi dziwnie i szeroko

Gość fgfghghjh
zapytaj jej sie: czemu tak krzywo chodzisz?

Gość Pomóżcie.....
no co ty.... ona chyba nawet nie zdaje z tego sprawy. Chodzi tak jakoś zamaszyście, jak chłop "wracający z pola" :(

Gość milena_
to poszukaj sobie innego obiektu westchnien :O

Gość milena_
i tak dobrze ze nie chodzi nogami do siebie ;)

Gość Pomóżcie.....
hmmmmmm, tak właśnie sie zastanawiam :(

Gość Pomóżcie.....
w drugą strone? No rzeczywiście, to by było chyba jeszcze gorsze. I przy okazji pytanie: kobiete można nauczyć by chodziła po "kobiecemu" małe kroczki, kręcenie pupą itd ;) :P może ona nie umie tak chodzić? Jak Wy chodzicie kobiety mieliście kiedyś z tym problem....???

Gość hurdy gurdy 1
Jeśli to nie problem ortopedyczny to zwyczajnie niedbale się porusza. Trzeba pochodzić noga przed nogą z książką na głowie i po tych ćwiczeniach powinno być lepiej i właśnie...Laski! Podstawa to wdzięk chodzenia.Nauczcie sie wreszcie tego a nie tipsy,botoksy,solary i diety:(