Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rak and dralll

Przeznaczeniem kobiety jest usługiwanie facetowi

Polecane posty

Gość rak and dralll

Taka forma prostytucji. Kazda kobieta na utrzymaniu faceta to prostytutka. On jej kase, żarcie, dach nad glową , ona swoją obecność i otwory do ruuuuuchania. Takie jest prawo natury/kościoła/tradycja by kobieta byla służebnicą. Trzeba dac jej namiastke wolnosci i rownouprawnienia ale stać z biczem nad glową by zbytnio sie nie rozpuscila. Nie oszukujcie sie.

Gość rak and dralll
Jestem zakompleksionym prawikiem i dlatego tak piszę, więc nie dziwcie się 🖐️ A tak na marginesie to z precyzją, z którą może równać się jedynie szwajcarski zegarek Adama Michnika układam w piwnicy słoiki z zamarynowanymi wymiotami szczecińskich meneli. Zimą będę w ten sposób uzupełniał niedobory witamin, co pozwoli uniknąć mi wypadania pępka i świądu odbytu.

hehe :D Wielki macho się znalazł. Zaraz jeszcze napiszesz, że babom należy się łomot co jakiś czas tak żeby pion trzymały. Sorry, ale nie doświadczyłam tego, o czym bredzisz, może w Twoim świecie tak jest.

Gość pierdu pierdu uuu
gada jak pomyleniec ale to niestety prawda, duzo kobiet jest zakochanych,widzą w zyciu tylko milosc, często są niesamodzielne, zero doswiadczenia zawodowego, pojawia sie dziecko, facet odchodzi (rozpada sie coraz wiecej malzenstw) i taka kobieta zostaje na garnuszku państwa i rodzicow :(

Gość bgvfcd
kasa,żarcie, mieszkanie ---obecność i otwory do ruchania Kobieta-prostytutka, facet -frajer (dlaczego nie pójdzie do burdelu,taniej wyjdzie)