Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba maminsynek

jakich facetow uwazacie za maminsynkow,cieple kluchy?

Polecane posty

Gość chyba maminsynek

podajcie cechy charakteru,zachowanie co was drazni?

Gość Lady Blond
cechy maminsynka: -porównuje kobietę do matki np. gotowanie, sposób zachowania - mówi że mama zawsze chce dobrze i ma zawsze rację - wierzy że kobieta która dba o siebie nie będzie dobrą żoną

jak sie tak zastanowic to chyba nie znam zadnego maminsynka. Jakos zaden mi na mysl na razie nie przychodzi. Chyba jest malo zaradny, nie umie o siebie zadbac, nie umie podejmowac decyzji samodzielnie... A qrwa nie wiem... No nie znam zadnego...

Gość zielonyherbatnik.
taki który nie ma własnego zdania i zrobi wszystko jak mama chce, nie umie sobie nic ugotowac ani umyć po sobie kubka

Gość Lady Blond
ja niestety miałam pecha i byłam z takim maminsynkiem :(

Gość eeej nooooooooo
takich,którzy gdy coś przeskrobią,np. zdradzą i kobieta mówi im spierdalaj to ci będą klękać na kolana ryczeć i histeryzować BŁAAAGAM JA SIE PRZEZ CIEBIE ZABIJE!! i którzy tak sie zachowują gdy kobieta ich rzuca oraz w jakikolwiek sposób to ona zawini a ci będą się pierwsi rwali do błagania o litość. Takich co to sie poniżają totalnie,kobieta ich traktuje jak śmiecia a ci mimo to są dla niej mili,w ogóle sie nie stawiają, którzy słuchają we wszystkim swojej mamusi,nawet a może szczególnie przy wyborze życiowej partnerki. Którzy gdy uprawiają seks z ukochaną i dzwoni telefon mówią " o,to na pewno mamusia,musze odebrać" którzy jak są sami i nie mieszkają z mamą jeżdzą do niej z górą ciuchów do uprania :P Którzy boją się pająków,krwi,horrorów,ciemności i nie reagują gdy sie komuś dzieje krzywda.Dużo było tematów na kafe o tym jak facet zostawiał swoją kobietę gdy ją ktoś zaczepiał na ulicy albo w klubie - to są totalne cioty. którzy ubierają się na różowo i słuchają disco polo :P którzy nie mają własnego zdania,własnego honoru,własnych zasad i godności którzy grają kogoś kim nie są aby sie przypodobać np. kolegom i robią coś co niekonecznie im sie podoba żeby nie stracić kolegów czy też dziewczyny niezauważają że ich kobieta leci na ich kase i kupują jej wszystko o co tylko poprosi,nie reagują na jej fochy,zaspokajają każdy kaprys księżniczki. I tu uwaga,co innego jest dla mnie utrzymywać kobiete i kupować jej jedzenie czy prezent na urodziny,a co innego kupować co chwile nową torebke czy wyskakiwać z ostatnich butów żeby ona miała na solarium. nie uprawiają żadnego sportu,gdy ich inny facet bije płaczą i panikują mają babskie zainteresowania zamiast męskich czy neutralnych :P oglądają mode na sukces :D niekoniecznie ktoś nieśmiały czy bez pracy będzie dla mnie ciotą

Gość eeej nooooooooo
którzy nie umieją się przyznać do błędu,w ogóle nie umieją się przyznać,wstydzą się,boją..tak,zaliczają się do tej grupy wszyscy "wielcy cwaniacy,macho i spryciarze" którzy zdradzają swoje kobiety, Gówno,nie żadni cwaniacy tylko po prostu tchórze i gnidy bez honoru :P aż strach pomysleć ile jest takich debili