Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schwitzz

Są tu jakies eleganckie Panie w szpilkach?

Polecane posty

och biedactwo mam zły wpływ na ciebie :p Dobranoc Schwitz życze Ci hmm ostrych namiętnych snów może o mnie :p

Gość ja lubić
pa jasnie pan:-P

alayka, są piękne, nie dziwię się, że wielu chciałoby się pobawić pod Twoim biurkiem :P Jak tam wyzwanie :D

pobawil bys sie tez po biureczkiem ze mna? a wyzwanie...jestes gotowy? ja moge je przygotowac :)

Z Tobą pod biureczkiem , zawsze :) Nikt by nam nie przeszkadzał, zabawa byłaby ekscytująca :P I'm always ready :P

witam ja na chwilke, bede po poludniu ;-) Alayka no no takkie masz miec buciki jak przyjade, wycaluje stopy i takimi masaz wytrzymam bez problemu ;-)

koleza...nie wiem czy nikt by nam nie przeszkadzał ...jest jeszcze paru chetnych :) co do wyzwania...czy jesteś odważny i sie nie boisz?

Nie boję się, szczególnie jeśli chodzi o kobiety :P Przecież wiesz już nie raz pisaliśmy :)

czyli dla kobiety...z takimi nozkami jak (załóżmy) moje... jesteś w stanie zrobić wszystko :)

Masz krótką spódniczkę, lekko ją podwijasz, opierasz się tyłeczkiem o biurko, piękny widok, dla takich chwil dużo można zaryzykować :P

koleżka...właśnie tak zrobiłam....czytasz w mojej głowie....i tą nóżką cię objęłam .....tak ze spokojnie możesz na niej położyć swoja męską, dużą rękę.... ale nie ma nic za darmo....wiesz co by sie teraz przydało... twoje zdjęcie bym i ja mogła sobie to lepiej wyobrazić ....

Kusząca perspektywa, zazwyczaj w takiej pozycji, pracy codziennej już u mnie za wiele nie ma...Tylko sama przyjemność ze spotkania :P Powiadasz zdjęcie, pomyślimy, zaprawdę Ci powiadam, że grzechu jestem warty... Wyobraźnię lubię realizować, także ogień niebezpieczny...

czyli wyzwanie przyjete....? zobaczymy jak z realizacja...czekam :) ogień niebezpieczny....? ja taka "cicha woda" sobie z nim łatwo poradze...nawet nie wiesz jak szybko go ugaszę....

hahahah...ktoś mi napisał na maila że widzi " lekką otyłość na moich nogach..." - dziękuję za komentarz....przyjmuje wszystie uwagi z pokorą i od dziś więcej chodzę by je ćwiczyć hahahaha! :D

No nie wiem czy mnie ugasisz, jeszcze żadnej to się nie udało :P Trudna sztuka...Nie widzę otyłości w Twoich nóżkach, są bardzo ładne, znam się na tym, a potrenować możemy razem :P

oj nie jeden ogien ugasilam wiec poradze sobie..... znasz dobre cwiczenia na uda?

Ten ogień jest wymagający...Ćwiczenia na uda? Mojego treningu nie polecam, bo to zbyt forsowana sprawa dla delikatnego ciałka kobiecego. Najprościej, bez sprzętu, można sobie zrobić takie ćwiczenie: Klęknij np. na prawej nodze, oprzyj tułów na prawej dłoni, następnie lewą nogę unieś na wysokość tułowia zginając ją w kolanie. Wolną rękę możesz umieścić na głowie. Kiedy już noga będzie zgięta, napnij mięśnie uda, po czym powoli, powróć do pozycji wyjściowej. Jest to dosyć proste i zarazem przystępne dla kobiet,y ćwiczenie na uda, można je wykonywać właściwie bez ograniczeń co do miejsca, posiadanego sprzętu. Z doświadczenia wiem, że kobiety lubią także mieć fajne pośladki :) A ja z kolei lubię mieć je w rączkach :P Także, fajne ćwiczenie na pośladki: Klęknij, podeprzyj tułów na obu łokciach, głowa w pozycji przedłużenia tułowia, wciągnij brzuch, wyprostuj jedną z nóg, wykonując ruch nogą do tyłu, tak żeby podciągnięta noga i tułów tworzyły co najmniej linię prostą, z kolei drugą nogę podpierając na palcach. Każde z tych ćwiczeń można wykonywać po kilka serii np 10, po 20 powtórzeń, zależy od zaawansowania, jednak nie więcej niż 35.

W drugim ćwiczeniu w celu zwiększenia efektywność treningu, podciągniętą nogę, warto przytrzymać np. przez sekundę, dwie, napinając mięśnie nóg, pośladków, następnie powoli ją opuszczając :) Generalnie lepiej wykonać mniej powtórzeń, a dokładnie, powoli, ilość przyjdzie sama, z czasem :)

Ha ha myślałam raczej o innych ćwiczeniach ale jak tak wolisz ...