Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA I TO BARDZOO

KOBIETKI MACIE ROZSTĘPY PO CIAŻY???????????????????

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA I TO BARDZOO

Miałam takie super ciało. Po ciąży od razu zeszłam do danwej wagi, zresztą nawet w ciaży niby przytyłam, a tych kilogramów to widac nie było. No i wylazły te okropne rozstępy, ale to po ciąży dopiero. Tak się cieszyłam, że w ciąży ani jednego paska nie miałam na ciele, a teraz;( Nic tylko wyć codziennie, nawet nie patrze na siebie w lustrze, bo chyba bym się porzygała! Brzuch i uda to po prostu aż mam konwulsje naprawdę. Wstydzę się siebie, wszystkiego, sex tylko po ciemku i pod kołdrą, bo inaczej to wyć mi się chce. Boże zaraz lato, no aż się zanoszę. Nigdy nie będę mogła wyjść na plażę, nigdy nie ubiorę nic krótkiego, nigdy;( Jak sobie poradzić z tymi myslami? Mam tak cudowne maleństwo, ale płakać mi się chce, że tak wyglądam;(

Gość boze ten masz problem
kobieto ciesz sie ze zaszlas w ciaze i masz dziecko!!!! a nie tu wymylasz modelka juz nie zostaniesz a cialo kobiety sie zmienia czy to po ciazy czy nie

Gość Funny dwarf
Fakt z rozstępami w bikini nie pobiegasz. A cycki już Ci obwisły, bo jeśli nie to stanie się tak jak tylko przestaniesz karmic piersią. Będziesz miała cały pakiet. Rozstępy, obleśne cycki i pewnie niedługo celulitis. Ale nie płacz masz cudowne maleństwo!!!!!!!!!! A, że już nigdy nie będzie z Ciebie superlaska to normalne wśród mam. Teraz powinny interesować Cię inne sprawy jak krótkie spódniczki czy skąpe bikini.

Gość tak to jest jak
kobieta upatruje swoją wartość jedynie w wyglądzie

Gość dfdffgh
Ja mam rozstępy po ciąży sprzed kilkunastu lat..jestem szczupła i gdy ładnie sie opalę to nawet ich nie widać...

Gość Funny dwarf
Co Ty pieprzysz. Takie stare rozstępy są bardzo jasne i najwidoczniejsze kiedy zdrowa skóra obok jest opalona. Jeśli masz jasna karnację to wtedy są małowidoczne.

Gość sdjksdnmsnd
Dziewczyno ty się ka kafe chcesz wyżalać?:D. Ja ci powiem jedno. Ja miałam sporo rozstępów (przytyłam w ciąży 30 kg gdzie przed ciążą ważyłam 53 kg), obecnie minął rok a ja ważę 58 i nadal chudnę tyle że powoli. Moje ciał w ostatnim miesiącu ciąży pokryły rozstepy (na pośladkach najmniej widoczne a najbardziej na brzuchu po bokach), rozstępy mam też nieznaczne na prawej piersi (jakoś tak śmiesznie prawą nie chwyciło :) ) i te rozstępy robią się coraz bledsze i coraz mniej widoczne a uwierz że były dość szeroki. Ja od 3 miesięcy wklepuję Nivea my effekt intensive creme i dokładnie masuję wszystkie partie które przyniszczyła mi ciąża i od tego momentu skóra zaczęła się ujędrniać (żałuję że wcześniej go nie kupiłam) . Zeszczuplałam , uda mam już zgrabne i jędrne , piersi też choć trochę większe są niż przed ciążą (miałam malutkie) i trochę niżej leżą ale to nieznacznie więc złośliwym mówię że skarpetek nie mam a wręcz wyglądają bardzo dobrze z tym że ja karmiłam tylko 3 miesiące. Brzuch jest jeszcze mało jędrny więc na basen chodzę w jednoczęściowym stroju ale basen świetnie podziałał też na moje mięśnie i skórę dodatkowo. Radzę ci też pić czerwoną herbatę (trzy razy dziennie oraz pić do kilku łyżek oleju lnianego ) nie będę się rozpisywać nad właściwościami tych produktów więc musisz poczytać sama , ja ci tylko wiem że one są idealne dla ciebie i nie daj sobie wmówić że z twojego ciała nic juz nie będzie bo do roku po porodzie skóra jest naturalnie mniej jędrna bo organizm produkuje więcej hormonu który ma ją w luźniejszej strukturze utrzymać by przykładowo piersi mogły się cały czas napełniać mlekiem a po tym czasie dużo wraca do normy i właśnie wtedy trzeba już skórę ujedrniać dobrym kosmetykiem i najlepiej stosując się do tych porad (basenik, olej lniany , herbata roibos, lekka dieta, sport, masaże )

Gość 51640+55640
Na mnie czerwona herbata w ogóle nie działała. Balsam na wpływ na mięśnie brzucha? Jeśli masz bardzo luźną skórę to uwierz,że bez interwencji chirurga plastycznego nic nie zwojujesz. Jeśli skóra Ci nie wisi to masz spore szanse. Najważniejsza są ĆWICZENIA- systematycznie i starannie wykonywane. Poza tym nawilżanie skóry. Ważna jest również odpowiednia dieta, codziennie duża butelka dobrej wody mineralnej, soki z marchwi, selera oraz pomidorów. Radzą także zaopatrzyć się w odpowiednie suplementy diety wzmacniające skórę - w aptekach jest tego cała masa. Zabiegi medycyny estetycznej to kolejny punkt- wiem, że niewielu na to stać, jednak naprawdę warto - sama odbyłam serię 10 zabiegów poprawiających elastyczność skóry i jestem bardzo zadowolona. Walka z wglądem ciała po ciąży to katorżnicza praca.

Gość dokładnie to jest kwestia gene
tyki tylko i wyłacznie i można się smarować cudami-niewidami, a i tak jeśli skóra jest mało elastyczna, to rozstępy będą moja mama nie ma rozstępów po 2 ciążach, a ja nie mam po 3 ciążach ;) a 30 czy 40 lat temu to nawet nikomu nie śniły się te dzisiejsze specyfiki na rozstępy przecież;)

a ja wymyslilam sama i calkiem przypdkiem jak sie pozbyc tego dziadostwa i o dziwo to proste jak budowa cepa a jakie skuteczne u mnie nie ma sladu na brzuchu!! :)

Gość rilax łikendowo
też nie mam rozstępów, to chyba genetyka, moja mama i siostra tez nie miała ;)

Gość rilax łikendowo
ale, ale smarowałam się kremem rossmannowym taki różowy z kobitkom w ciąży made in rossmmann

Gość chdhhd
A ja nie mam rozstepów

Gość a ja mammmmmmm
kilka na piersiach i pelno na brzuchu, skora mi sie nie wstapila tez do konca, mam tez cellulit troche widoczny u gory na udach, ale MAM TO W DUPIE. Stroj mam jednoczesciowy, z przodu zakrywa i modeluje brzuch, a z tylu mam gole plecy, ma wielki dekolt-piersi mam ladne i je eksponuje-to ona glownie przykuwaja uwage. Nosze spodniczki krotkie i sukienki. akceptuje siebie, moj maz tez mnie kocha-nie za cialo ale jako osobe. Nie chodze zakompleksiona i nie przegladam sie w wystawach sklepowych, myslac-ooo, cellulit troche widac, dlatego otoczenie zle mnie nie odbiera i watpie, ze ktokolwiek zwraca uwage na moje mankamenty. O dziwo, wygladam o wiele lepiej niz co niektore mlode dziewuszki przed 20-stka. Brzuch maskuje, nogi mam szczuple, piersi duze.

Gość a ja mammmmmmm
Oczywiscie dbam o cialo-regularne peelingi (2 razy w tyg) i codziennie balsam do ciala.