Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wizażystka......

Arthrotec w 11

Polecane posty

Gość Wizażystka......

Lub 12 tygodniu ciąży ...brała któraś z was?

Gość fdsftrete
Zdarzają się nawet przypadki usunięcia ciąży Arthroteckiem nawet w 15 czy 20 tygodniu, generalnie próbować bardzo długo tylko im dłużej trwa ciąża tym większy zarodek bądź płód i tym cięższe poronienie. Wraz z tygodniami ciąży wzrastają też komplikacje. Generalnie lepszy jest do tych celów zestaw z Women On Web niż sam, goły arthrotec.

Gość fdsftrete
www.womenonweb.info/ - poczytaj sobie te forum, tam się zdarzają przeróżne przypadki

Gość mamsniej
a jeśli aborcja się powiedzie to szanse na to że uszkodzisz swoje ciało są dość duże... Pamiętaj że prawo do aborcji to bełkot intelektualny. Prawo jesdego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się prawo drugiego człowieka...

Gość ????
hej i jak u ciebie przebiegaloo w 11-12tyg??

Gość ????
kitkaa24 ..czekam na odp

Gość sdffgdsgds
ona to napisala 3 miesiace temu,mala szansa ze znow wejdzie na ten temat. ja nie bylam nigdy w takiej sytuacji, ale mam nadzieje ze wszytsko bedzie z toba w porzadku:)

Gość KarolinaSaw
Odsprzedam tableki wczesnoporonne Arthrotec zakupione w aptece wazne do 2019r. Tabletki orginalne i przede wszystkim bardzo skuteczne. Zostalo mi jedno opakowanie po moim zabiegu. Cena 150zl +16zl przesylka z mozliwoscia sprawdzenia zawartości. Moj meil to parka2830bb@wp.pl