Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna od niedawna

piersi w ciąży

Polecane posty

kiedy przestały wa boleć piersi w ciąży? jestem w 6 tc i bolą strasznie. ani myć się, ani dotknąć... po prostu koszmar:-(

Gość Jo-------anna
Około 12 tc...

Gość Mania na saniach
Bywa różnie, średniej się nie wyciągnie. Na pewno nie będą aż tak tkliwe.

ale mi się już płakać chce. Stanika nosić nie mogę bo mnie boli, bez też źle bo od ciężaru opadają i też boli...:-( Czy mogę sobie jakimś sposobem ulżyć choć troszkę?

Gość beqwsa
przyzwyczaisz się z czasem ;), ja jestem w 12 tc i już jakby mniej, ale nadal są tkliwe, ale da się się żyć ;)

Gość szklanka soku+ wodka
mnie w 6 tyg, nagle przestaly bolec. spanikowalam strasznie, bo myslalam, ze cos jest nie tak ale za kilka dni znow bolaly i to baaardzo, najgorzej bylo jak lezalam na boku. nie pamietam do kiedy mniej bolaly ale chyba wlasnie jakos ok3-4 miesiaca. tak jak napisal ktos wyzej- raz lepiej, raz gorzej

Gość beqwsa
mnie aż tak mocno nawet na początku nie bolały, bardziej przy rozbieraniu się, ubieraniu i myciu, dotyku, a tak to nie...

Gość szklanka soku+ wodka
kochana, ty zobaczysz co bedzie pozniej-zmeczenie, bol plecow, spuchniete nogi, bezsennosc :D:D a jak dziecko sie urodzi, to jest dopiero mexyk :D:D niee, no zartuje ale ja mimo, ze ciaze znosilam dosc dobrze, to pod koniec juz mialam dosc. ani sie dobrz ulozyc, bo na boku niewygodnie (ile mozna?), na plecach nie zalecaja, na brzuchu- odpada. Ani sie dobrze rozpedzic bo brzuch nie pozwala. ani sie nachylic porzadnie- no manicure ciezko robic ale ja na tydzien przed porodem dalam rade ale sie napocilam i nawyginalam :D nie wspomne o mdlosciach bo praktycznie ich nie mialam, na poczatku tylko przez krotki czas i to nie rano a wieczorem jak juz sie polozylam- okropne uczucie :O wymiotowalam tylko raz ale porzadnie- no ale po tym mdlosci sie skonczyly. zycze Ci autorko jak najmniej dolegliwosci a czy jakies sposoby sa na te bolesne piersi? hmmm, nie wiem, chyba tylko zcisnac zeby i przeczekac. obys mdlosci nie miala :) bo to chyba jest jeszcze gorsze. trzymaj sie cieplutko i dbaj o siebie. Wszystko z czasem minie :D a jak juz dadza ci malenstwo, to pomyslisz sobie: warto bylo sie meczyc ;) :)