Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calsberggg

czy błona przerwana ?

Polecane posty

Gość calsberggg

wczoraj mój chłopak próbował we mnie wejść. miałam miesiączkę, ból był spory przy coraz dalszym,głębszym wkładaniu penisa. penis nie wszedł cały ale czy została przerwana błona dziewicza ? pytam bo ból był naprawdę spory, nawet podłożyłam poduszkę pod biodra ale nic nie pomogło.

Gość calsberggg
o jezu wiem jak to brzmi. ale wiesz o co mi chodzi, może inne pytanie ; jak poznać,że błona została przerwana ? to jak kobiety się dowiadują ,że straciły dziewictwo ?

"to jak kobiety się dowiadują ,że straciły dziewictwo ?" dziewictwa nie traci się wraz z przerwaniem błony tylko z pierwszym kontaktem seksualnym.

Nie dowierzam... Pierwszy seks podczas miesiączki i na poduszce?? Nie przeszkadzało ci, ze nasiąknie krwią i będzie smierdzieć??

To czy błona dziewicza została w pełni przerwana może ocenić lekarz ginekolog podczas badania.

Gość on normalnyy
zgodze sie z amadinka.. no masakra. zrobcie to jak nie bedziesz miala okresu

Już się nie mądruj Perwersjo nie wiem jaka jesteś płeć ale chyba nie kobieta, bo kobiety krępują się pierwszego razu i seksu podczas okresu nie tylko jako dziewice

Z przyjemnością uprawiam seks kiedy mam miesiączkę, nie widzę w tym nic dziwnego. Jeśli jesteś kobietą to wiesz, że krew nie leje się przez cały czas strumieniami, a seks pod prysznicem jest idealnym rozwiązaniem. Co do poduszki-to nie słyszałaś o tym, że lekarze polecają podłożenie poduszki pod tyłek podczas pierwszego razu (i nie tylko), żeby ułatwić penetrację? I nie wiem dlaczego miałabym się krępować pierwszego razu skoro się na niego zdecydowałam? 😴

Seks podczas miesiaczki mozna uprawiac, gdy już się człowiek trochę w tym obędzie. Wątpie by dziewczyna nie miala problemu, że podczas pierwszego razu cieknie z niej pelna skrzepow krew o nieprzyjemnej woni. Podczas pierwszego razu krępowałam się własnego zapachu i mysle, że nie byłam wyjątkiem. I poduszka pod tylkem w trakcie okresu... n.c.

"Seks podczas miesiaczki mozna uprawiac, gdy już się człowiek trochę w tym obędzie. " Bo Ty tak powiedziałaś? Jak podczas miesiączki pobrudzisz prześcieradło to je wyrzucasz czy wrzucasz do pralki i potem używasz kolejny raz i kolejny i kolejny...?