Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ona 34 Zg

Odchudzanie - slub 30.06

Polecane posty

Gość to ona 34 Zg

Moze ktos sie przyłaczy? waze obecnie 85 kg, w czerwcu mam slub , moja 2 połowka wymysliła sobie termin czerwcowy o 100 kroc wolałabym wrzesien;] no ale mamy juz salę i koscoił ustalony, wiec termin bez zmian. Jestem silnie zmotywowana 3 kg za mna w ciagu 1,5 tyg, chodze na cardio, jem madrze i z głowa, moze jakas dorazna grupa wsparcia. Na siłownie chodze 3-4 razy w tyg i 1 w tyg na basen. Siłownia to bieznia 40 minut, 20 minut orbiterek, 20 rowerek, czasem tez inne. Mysle o zumbie, ale u mnie nie ma zajec dla poczatkujacych Ile jestem w stanie schudnac w ciagu 3 miesiecy?

Gość to ona 34 Zg
raczej 4 kg na tydzien to mało realne nie? szczegolnie ze na poczatku ubytek wagi/wody jest wiekszy, pozniej nastepuje to stopniowo

Gość to ona 34 Zg
najgorsze u mnie jest to ze spozywam mało płynow, maxymalnie wszytskich z kawa iherbata wychodzi mi 1,5 litra. Dzis rano wypiłam kawe z mlekiem i łyzeczka cukru 300 ml w pracy mam jabłko i 2 marcheweki do przekaszania obrane i pokrojone, stoi przy mnie 0,7l butelki z woda niegazowanej i sałatke mam z kuskusa z warzywami na obiad spozyję łososia pieczonego w folii i kalafior

Gość knb
a potem j0-jo najlepiej jest schudnac 1 kg na tydzien. bo potem nawet skora bedzie obwisła

Gość wwrrr
I to jest wszystko, co jesz?

Gość to ona 34 Zg
musze wiecej , chce jakos wygladac w sukience choc z efektu nie bede pewnie zadowolona ( zpoł roku bym potrzebowała). BYła szybka decyzje a teraz konsekwencje;]

Gość wwrrr
I jeszcze: z jaka predkoscia biegasz na biezni?

Gość to ona 34 Zg
wiesz co zaczynam od marszu od 5 gdzieś do 5,5 ustawiajac sobie kat nachylenia i marszem chodze z 25minut a pozniej na 6,5 10-15 minut begu nie chce za mocno obciazac stawów kolanowych

Gość to ona 34 Zg
co do posiłkow, np wczoraj 2 kawy 300ml z mlekiem, herbata mietowa, 1,5 l wody mineralnej, sałatka z brkułem i jajkiem i warzywami w sosie jogurtowym z czosnkiem i łyzka majonezu doprawione ziołami. Jabłko i 2 marchewki, na obiad porcje krewetek pieczonych z odrobina masła i oliwy z oliwek, pozniej siłownia. Jak wróciłąm wypiłam herbate, zjadłam 2 plastry gotowanej szynki, i poł kanapki po dziecku;]

Gość to ona 34 Zg
nie czytałam kiedys próbowałam jedynie Dukana ale przerwałam ją....teraz sie nie poddam tymbardziej ze zaczyanaj sie efekty a to daje mi kopa do działania

Gość autorko powiedz mi jedno
kiedy w takim razie bedziesz wybierac suknie slubną? na ostatnią chwilę?

Gość ona 34Zg
suknie po swietach a pozniej przeróbki jezeli jeszcze bedzie mniej

Gość ona 34 Zg
wczorajszy dzien pod wzgledem odzywiania 1 jogurt activia 2 2 herbaty 3 sałatka z kuskusem i warzywami ( poł miseczki) 4 sledzie 5 gotowany kalafior z odrobina bułki na kolację 6 0,7 l wody 73 kawy z mlekiem 8 1 kromke chleba 9 2 marchewki do pogryzania i 1 jabłko Godzina na basenie - przepłynełam 50 długosci basenu Waga bez zmian 85,4 dzien dzisiejszy 1) miseczka małych pomidorkow koktajlowych ze swieza bazylia i mozarella ( na razie to po konsumpcji) 2) marchewka + jabłko ( przed) 3) jogurt activia ( przed) 4) wypita kawa z mlekiem 5) wypita herbata 6) na obiad planuje pieczonego łososia w folii i gotowany kalafior

Gość plsnaa
kawa bez cukru pomaga pozbyc sie tluszczu wiec wcale jej nie eliminuj, teraz sa rozne wyszczuplajce bielizny , ze jak nie schdniesz az tak do konca to zawsze mozesz taka zalzy, sa naprwde dobre i sa naprawde dobre firmy . wiec lepij chudnij pomalu

Gość ona 34 Zg
moja kawa to taka ze 1,/3 w niej to mleko, wczesniej piłam w ogole inke po ciazy i przywykłam a teraz machiato zazwyczaj, wiec jest bardzo delikatna . Chce naprawde schudnac i mam nadzieję ze moge liczyć tutaj na wsparcie i krytyke i dobre, madre rady do których zamierzam sie stosować. Nie głodze sie i chudnę po mału, a jedzenie dostarcza wielu waznych składnikow . Chce własnie wypisywac szczerze co w ciagu dnia zjadam. Dzis cardio rowerek, bieznia i orbitrek wieczorem, jutro basen, a w neidziele jak pozawoli pogoda rodzinna wycieczka na rowerach

Gość ona 34 Zg
powiedzcie mi czy spozywam wiecej niz 1000kcal? patrzac na wczorajszy jadłospis? sledzi bylo 4 nieduze na obiad.

Autorko mam najnowszy news. Wiesz ze kawa spowalnia prace jelit? :o Mowie powaznie. Jelita iles tam godzin potrzebuja zeby odbudowac cos tam (nie pamietam tych fachowych nazw). Ja przestalam pic kawe i musze stwierdzic ze metabolizm sie poprawil. Do cherbaty kroj sobie plastry korzenia imbiru. Wiesz ze imbir nie dosc ze odchudza to jeszcze pozbywa sie cholesterolu z organizmu?

Gość ona 34 Zg
ze słoika jakies biedronkowe u mamy przed basenem;] nie zdazyłam do domu na obiad, a mama miała mega kaloryczny, wiec stad sledzie, były z cebula, zjadłam suche, bez chleba:) dziękuje za kalkulator to musze sie w imbir zaopatrzyc - spróbuej kawe ograniczyc chociazby do 1 dziennie

Gość ona 34Zg
uzupełniniam 1. jogurt activia 2. sałatka z mozarella, swieza bazylia i pomidorkami koktajlowymi 3. 2x kawa machiato 150ml 4. 1 herbata + zaraz wypije miete 5. kalafior gotowany z odrobina bułki 6 . 2 małe sledzie i kawałek pieczonego w folii fososia. 7. 1 mała kanapka. 30 minut na rowerze + siłowania 40 minut biezni trucht + 30 minut stacjonarnego roweru+ 5 minut trudniejszego orbitreka ogolnei stwierdzam ze zaczyna mnie siłownia nudzic;] przymierzam sie na jezdzenie rowerem do pracy, ale nie wiem czy czasowo sie ogarne z zawiezieniem małego do przedszkola, w 1 strone mam wciaz z górki , w 2 wrecz odwrotnie , no i wartałoby sie w pracy przebrac... wiec moze byc ciezko;)

Gość ona 34 Zg
miety juz wczoraj ni wypiłam bo padłam;] dzis zaczelam dzien kawa pozniej chce zjesc płatki fitness z mlekiem na wadze 84,7;], moze sie uda w przyszłym tyg zobaczyc 79,9

Gość ona 34Zg
kawa płatki fitness z mlekiem herbata z cytryna i łyzeczka cukru sucha bułka miseczka kapusniaku teraz griluje mi sie karkowka i cukinia z warzywami kalafior brokuł marchew w ziołach;] za mna godzina na rowerze z dodatkowycm obciazeniem 4 latka na foteliku:)

Gość Alicja Serafinowicz
Witaj, Chciałabym zaproponować Ci zapoznacie się programem Elavia 4321 Slim, na który składają się dwa preparaty; Elavia Intensive oraz Elavia Anti Yo-Yo. Elavia Intensive to płynny koncentrat, natomiast Elavia Anti Yo-Yo to kapsułki na dzień i na noc stabilizujące i utrwalające pożądaną wagę. Pamiętaj, że Elavia to bezpieczny preparat z naturalnych wyciągów roślinnych tradycyjnie zalecanych na odchudzanie, dostępny tylko w aptekach, również online. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim