Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdf999

Czy ktoś ma konto walutowe ??

Polecane posty

Gość asdf999

Mama przesyła mi funty na mieszkanie co miesiąc ale w banku by sobie policzyli za przeliczenie na zł chyba 2%-3% więc za 2000zł do 50zł ,czy konto walutowe to dobry pomysł ?

Gość asdf999
Mama pracuje tam jako pani do towarzystwa. Tak mi pisze. Co to znaczy?

Gość firefoxee
wstydziłabyś się pisać że mama ci daje na mieszkanie :O

mam konto walutowe w Ślaskim, nie pobieraja żadnych dodatkowych opłat oraz kosztów za utrzymanie, poza tym wyciągam walute i sama ja sobie wymieniam na zł, gdzie mi pasuje.

Gość asdf999
ok a do rzeczy? a czy mogę mieć 2 konta w 1 banku np. takie walutowe i zwykłe?

Gość asdf999
a co to za wstyd?, ma kase to ma obowiazek pomoc bezrobotnej córce

Gość asdf999
wronełłe , dzięki, a można tak żeby oni przewalutowali i nie pobierali za to opłat? i czy np. z angielskiego konta by były jakieś koszta za przelew na to konto?

Gość asdf999
jem QP

asdf999 ok a do rzeczy? a czy mogę mieć 2 konta w 1 banku np. takie walutowe i zwykłe? oczywiście:) ja w sumie z walutowym mam w tym banku trzy konta.

asdf999 wronełłe , dzięki, a można tak żeby oni przewalutowali i nie pobierali za to opłat? i czy np. z angielskiego konta by były jakieś koszta za przelew na to konto? nie weim cy jest taka opcja w śląskim, trzeba by było zadzwonic do ich biura obsł. klienta.

ja też mam w śląskim. Za przewalutowanie nie biorą opłat, ale mają bardzo niekorzystny przelicznik. W porównaniu do stawek w kantorze jest nawet 3-4grosze różnicy. Ja mam konto dolarowe i euro i zdecydowanie bardziej opłaca się wyciągnąć walutę i lecieć do kantoru

Gość asdf999
mi tam już wszystko jedno teraz dostaje z moneygram i też się samo przelicza, nie wiem jaka jest różnica ale latam na pocztę to odbierać, mama płaci za wysłanie więc jest nieciekawie

Gość asdf999
ja patrzę na konta w wbk

Gość ja mam i to
na ruble muszę płacić za utrzymanie i operacje założyłem je w sierpniu teraz mam na nim 0 przelałem z osczędnościowego i w lutym przelałem na oszczędnościowe za damski chuj zarobiłem po oliczeniu opłat 9tys :D :D

Gość ja mam i to
na ruble muszę płacić za utrzymanie i operacje założyłem je w sierpniu teraz mam na nim 0 przelałem z osczędnościowego i w lutym przelałem na oszczędnościowe za damski chuj zarobiłem po oliczeniu opłat 9tys :D :D