Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stolcowy problem

zawsze mam luzny stolec

Polecane posty

Gość stolcowy problem

nie jest to biegunka, ale stolec jest taki papkowaty zawsze. Zazwyczaj wydalam 2-3 razy dziennie, zdarza sie ze i 5. zastanawiam sie czy to nie wplyw przeszlosci. Gdy bylam nastolatka, wiecznie sie odchudzalam i pilam herbatki na odchudzanie...regularnie 2 lata, jak nie trzy, juz nie pamietam. a moze to zla dieta, jem duzo nabialu, staram sie owoce i warzywa...powiem szczerze ze za innymi rzeczami za bardzo nie przepadam, a moze to kwestia przyzwyczajenia. niech mi ktos powie, czy takie luzne stolce to cos zlego.

Gość hkhkjhjkkk
zapytaj lekarza

Gość familijna :)
mysle ze masz pasozyty najnormalniej w swicie.

spróbuj wyregulować pracę ukladu pokarmowego lactoralem, to skuteczne bakterie kwasu mlekowego, wspomaga perystaltykę jelit, jeśli w ciągu kilku dni nie przejdzie ja poszłabym z problemem do lekarza

Gość pestka28
5 dziennie to trochę dużo, może masz problem z jelitami, więcej probiotyków, np. Lactoral do rozpuszczania w wodzie, który reguluje pracę jelit i poprawia ich mikroflorę

Gość matoł od ważyw hahaha
skoro jesz dużo nabiałau to być może masz pasozyty najnormalniej w swiecie

''zastanawiam sie czy to nie wplyw przeszlosci. Gdy bylam nastolatka, wiecznie sie odchudzalam i pilam herbatki na odchudzanie'' Pijąc herbatki na odchudzanie szmat czasu raczej miałabyś problem odwrotny: problem z wypróżnieniem się a nie biegunkę. Bo te wszystkie herbatki ''odchudzacze'' powodują rozleniwienie jelit.