Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_robić_jak_zapomnieć_

Pomóżcie..!

Polecane posty

Chodzi o to że nie chce się też poniżać:( ehhh...nie wiem co robić:(

Gość skadi
Ja nie mam matury...Piszę komuś prace maturalne za pieniążki! nie wierze! moze jedynie przepisujesz na czysto. wyslij mu kwiaty z wielkimi przeprosinami i napisz ze zrobisz wszystko, ale naprawde wszystko, zeby tylko z toba byl...i jesli ci napluje w twarz to powiesz, ze deszcz pada.

nie wiem co mam zrobić:(((

Wypowie się ktoś jeszcze..??

Jest sens jakikolwiek pisać do Niego?? Pomóżcie mi;(((((

Gość sratytaty na raty
pokaz mu co stracił. Wstaw sobie zdjęcie z jakimś kolega, którego nie zna na portal społecznościowy, idź do klubu, do którego on chodzi i tańcz z innymi chłopakami, a na niego nie zwracaj uwagi. Ogólnie to jest to ciężka sytuacja i wiem co czujesz, bo moja przyjaciółka jest w takiej sytuacji i też ciężko mi jej cokolwiek poradzić, bo oni mieszkają daleko od siebie i on najprawdopodobniej od razu znalazł sobie inna

NO my mieszkamy od Siebie jakieś 60km, po za tym on bardzo rzadko siedzi na Internecie...

Gość gwoli wyjasnienia...
Jest sens jakikolwiek pisać do Niego?? Pomóżcie mi;((((( Przeciez juz nie raz pisalas do niego w ostatnich miesiacach (ten temat juz raz przeciez byl). No i zawsze mialo byc to niby ostatni raz. I co z tego wyszlo? Sama widzisz! NIC! I jesli jeszcze raz (dwa, trzy, cztery...) sprobujesz, to bedzie to samo. Tobie sie pomoc nie da. Kazda normalna dziewczyna juz by dawno zrozumiala, ze facet jej po prostu nie chce. Nie jest nia zainteresowany. A to, ze zagladal na nk, to przeciez tak n aprawde o niczym nie swiadczy. Gdyby chcial z toba nawiazac kontakt to by juz dawno znalazl droge. Chocby napisal pare zdan na nk. A dlaczego zajrzal? Nie wiem! Moze co jakis czas do wszystkich zaglada, cholera go wie.

OK tak więc poddaje się, muszę zapomnieć o Nim..:(

Gość gwoli wyjasnienia...
juz nie raz tak pisalas i po jakims czasie zakladalas nastepny topik, z ta sama tematyka. I tym razem bedzie to samo, to tylko kwestia czasu. Az mi ciebie zaczyna byc szkoda!

Jestem w szoku, ten chłopak zadzwonił dziś do mnie...