Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendy

Buty

Polecane posty

Dziewuszki kupiłam ostatnio dwie pary butów jedne w rozm 36 drugie 37 . Te 36 okazały się za ciasne.Natomiast te drugie przestały mi się podobać . Płaciłam za nie prawie po 90 zł.Może ktoś ma małą nózkę i chciałby odkupić?

Gość a ja ostatnio kupiłam
sobie buty i niby na nodze leżą dobrze, nawet ciut większe mogłyby być, ale jak w nich idę to mi się ześlizgują z pięty😭 co mam z tym zrobić? Kupiłam takie wkładki, które zmniejszają jeden rozmiar o połowę i to nic nie dało:( jestem załamana😭

tak wkładałam ;] a wkładki masz takie silikonowe?Mnie takie zawsze pomagają

właśnie nie silikonowe, tylko takie jakby z pianki czy coś w tym stylu. Muszę poszukać w takim razie silikonowych.

Gość jkjuuuui
taaa, nie ma to jak wylizac pot ze stopy i ten aromat skory buta mniam :(

Gość jkjuuuui
napalony- kupuj uzywane babskie buty na allegro; tam dopiero śmierdziuchy dostaniesz i to za pare zł

Jestem w pracy, i nie mam ich teraz przy sobie. Jeśli ktoś chce zdjęcia to prosze niech sie odezwie na meila to dziś wieczorem, najpoózniej jutro rano prześlę.

Gość ZastanawiającaSięNadBucikami
dziewczyny znacie jakiś sposób na wyskakując piętkę? Mierzyłam szpileczki - miodzio wizualnie, a do tego wygodne. Nie są za duże, ba jeszcze troszke cisną ale da się rozchodzić. Dopasowane elegancko. Niestety po przejściu po sklepie piętka czasem mi wyskakiwała.. Jest na to jakiś sposób? Czy może jakiś dziwny fason i sobie darować...

http://www.google.pl/imgres?q=zapietki&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=uNjdPOj2foPykM:&imgrefurl=http://www.stakato.eu/www/torby_i_akcesoria_do_obuwia,0,1128.html&docid=8Xu7dSz6896UKM&imgurl=http://www.stakato.eu/www/cgs_images//akcesoria/Zapi%2525C4%252599tki.jpg&w=450&h=600&ei=zxxrT8__EIbJsgab7JzDAg&zoom=1&iact=hc&vpx=320&vpy=252&dur=811&hovh=259&hovw=194&tx=81&ty=153&sig=115550834228021788345&page=1&tbnh=136&tbnw=95&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:10,s:0

o, widzę, że nie jestem sama z moim problemem:)

Vendy, po takiej wkładce noga nie ześliźnie się do samego czubka?

są silikonowe więc myślę,że skóra będzie się ich trzymać :)

Kurczę to teraz nie wiem - nie kupować czy kupić zapiętki;) Dodam, że buciki prawie mi nie zjezdzają , choć pewnie jak się rozejdą to troche bedą. Mnie właśnie to zdziwiło - idealnie dopasowane, a wrecz przyciasne, a szczególnie jedna piętka skora do wyskakiwania;)

Powiem Ci, że ja bym nie kupiła.Znajdz takie, którę będą idealne :)

rozum mowi - wstrzymaj się:) Ale one takie piękne i jeszcze przecenione bo ostatnie numery zostały;) Choć nie jest tak źle bo skusiłam się na dwie inne pary;) Szkoda, że u nas chodniki takie sobie:D

60 zł więc nie tak źle;) Z drugiej strony może inne wpadną w oko plus nie beda mieć akcji:piętka za tyle samo lub troszkę bedzie trzeba dodac...

Gość Joanna_36
Witam serdecznie,... ...drogie Panie, chciałabym wyjaśnić mity dotyczące włoskiego obuwia i tak, Gino Rossi : Buty Gino Rossi produkowane są w fabryce w Słupsku, tam też znajduje się główna siedziba Gino Rossi S.A. ...Drogie Panie Venezia : "I.O. Venezia" Sp.j. Iwona Oganowska Wojciech Nachiło ul. Serdeczna 1 04-823 Warszawa ...www.venezia.pl ...Jak widać w/w włoskie obuwie, nad którym pieje większość z nas to polskie firmy o włoskim brzmieniu. ...Prawdziwe włoskie buty to np. buty firmy L'estrosa, Spazio Moda czy Bluzi w 100 % włoskie marki, włoski design, i 100 % made in Italy ... plus rozsądna cena ... heh poniżej cen Gino Rossi i Venezi. ...Znalazłam taką firmę w naszym kraju, dodatkowo bardzo miła obsługa Pani Ewy, możliwość zwrotu bez podania przyczyny do 10 dni ;... Wystarczy kliknąć na ten adres www ... ...http://www.lestrosa.na.allegro.pl Aśka_36

Gość werka991
Jeśli szukasz damskich butów sportowych, to warto zajrzeć na https://yessport.pl/pol_m_Buty-adidas_Damskie-516.html Znajdziesz tam buty znanych marek w dobrych cenach. Ja zastanawiam się nad zamówieniem butów do biegania. Szukałam butów w sklepach stacjonarnych, ale u nas niestety wybór jest bardzo słaby.