Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda anglia

biedactwa angielskie

Polecane posty

Gość bieda anglia

płakać mi się chce gdy myśle o tych biednych ludziach w anglii. żyją po 5 w jednym pokoju w szeregowcu biedaki niemają na nic pieniędzy nie stać ich na jazde autobusem, żrą najtańsze jedzenie z supermarketu. i ciągle na wszystko pieniędzy brak. czemu w anglii taka bieda przerażająca jest. czy nie można jakoś pomóc tym ludziom.

Gość efefdas
a jakiejs fatalnej okolicy mieszkasz...

Gość fhfhfh
w angli panuje bieda i tam mieszkają same polskie biedaki, słyszałem jak zdesperowana odprowadzała wózki w markecie i prosiła dasz many many

Gość hahahha..
macie racie, my tez sie gniezdzimy w piecioro w jednym pokoju, w drugim inna rodzina w czworke. za to ile benefitow dostajemy - zyc nie umierac! w zwiazku z kiepskimi warunkami mieszkaniowymi zaraz mamy dostac flat z councilu ;)

Gość atnbdkb
największe bida w anglli to zdesperowana żona styczniowy przyjaciel Olga_YYY numerowaa czy jak jej tam ciasteczko26 Angelowa i inni

Gość ginia solano
wszyscy żyją w szeregowcu na jednej ulicy. żyją z benefitów i tego co z wózka dostaną

Gość numerowaaa
Jesli chcesz nam pomoc to moge ci podac numer mojego konta, gdzie mozesz mi wplacac pieniadze.

Gość bieda anglia1
wolałbym używane ubrania,paczki z żywnością wysłać do anglii. bo jak wyśle pięniądze to biedni angielscy alkoholicy wszystko przepiją. będą wydawać tylko na wódke,papierosy i piwo.

Gość jdduh
buty, ubrania, konserwy, mąkę, jajka, olej tak żeby pomóc tym biedakom. może jakaś farba do odmalowania tych okropnych brzydkich slamsów ???? pewnie nawet ogrzewania nie mają tylko palą stare materace

Gość bieda angliaa
a zna ktoś fundacje która by pomagała biedakom w anaglii. bo nie moge patrzeć jak oni żyją w takich warunkach to straszne te rudery,te ubrania biede widać na każdym kroku,

Gość Eeerrr...
Nie ma to jak zycie w polskim przepychu! haha Ah te blokowce i przestrzenne mieszkania, gdzie kazdy ma swoj pokoj, a po powrocie z dobrze platnej pracy na wysokim stanowisku, mozna sie zrelaksowac w salonie przy kominku. Zyc i nie umierac! haha

Gość xsnijsawdnc
no mi też jest żal jak na nich patrze. obskurne szeregowce z odpadającym tynkiem, pracą gdzie normalny anglik nie pójdzie, materacami i innymi śmieciami przed domem. nie wiem może z fundacją caritas skontaktować się? oni tam uważają się za państwo a są biedakami okropnymi biedakami.

Gość -56789okli
sam byl w angli i mu nie wyszlo i tal zyl w biedzie i stad ta frustracja

Gość fjfj9fr9
zdesperowana ty biedaczko przestań żarty sobie robić. mieszkasz w szeregowcu razem z innymi. chodzisz odprowadzać wózki. masz męza araba co zamyka cie co tydzien na dwa lub trzy dni w wersalce.

Gość hahahaha....
fjfj9fr9 "zdesperowana ty biedaczko przestań żarty sobie robić. mieszkasz w szeregowcu razem z innymi. chodzisz odprowadzać wózki" "Chodzisz odprowadzac wozki"??? WTF?? O co chodzi? :D Trzy razy to zdanie przeczytalam - jakie wozki i gdzie chodzi je odprowadzac? :O

Jestem biedakiem. Mogę w tej paczce, co ma być wysłana z PL dostać pomarańcze lub banany? W tygodniu Zdesperowana Domowa Żona odprowadza wózki pod marketem. Ja robię to weekend.

Gość nastepna ,nawiedzona idiotka
zakladajaca temat o biedzie w Anglii.Naprawde spac ci to nie daje ? Zglos sie do Ochojskiej,albo zaloz bardziej dowcipny temat.

Gość caritas diecezji jakiejśtam.
może warto im pomóc co z tego że anglia wygląda jak polska 20 lat temu, szaro buro i ponuro myśle że nie pomoc materialna jest ważna a wysyłanie starych ciuchów mebli ,żywności a na dodatek. trzeba anglików nauczyć jak porządnie budować bo nie umieją i ich domy są brzydkie jak kupa. nawet jeździć anglicy nie umią tylko pod prąd jeźdzą hahaha.

Gość Gdhdu
Nie wszyscy mieszkaja w polsko-ciapackiej dzielnicy i nie wszyscy ciagna benefity od panstwa.