Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgryzaczka ;(

jak to zrobiić zeby nie robic?

Polecane posty

Gość obgryzaczka ;(

co mam zrobić zeby nie obgryzac pzanokci? mam juz tedo dość, całe zycie gryze paznokcie, probowałam juz: - sily woli - odzywek - tzn. gorzkich fluidów co mam zrobić zeby nie obgryzac? nie robię tego ze stresu tylko juz teraz z przyzyczajenia któs pomoże?

Gość może założyć tipsy
i zacząć rzuć gumę lub cokolwiek. Albo zainstalować sobie kolczyk na języku. Prawda jest taka ,że im dłużej nie obgryzamy paznokci tym robią się one mocniejsze i trudniej sie je gryzie :)

zrób sobie tipsy albo akryle. i najlepiej dosyć drogie. gwarantuje, ze za każdym razem jak wsadzisz palucha do ust stanie ci przed oczami ta kwota którą wydałaś.

ja przestalam w podstawowce po zlamaniu reki. mialam gips na calej rece wiec po prostu nie siegalam. a pozniej to na 2ej rece po jednym palcu przestal obrygrazc

Gość DanusawAnusa
piszę do Ciebie krwawymi paluchami.... zre paluchy od malego.... nie iem czy da sie o z tym zrobic... szczegolnie jesli ma sie tyle stresu co ja lub wiecej...

Gość DanusawAnusa
piszę do Ciebie krwawymi paluchami.... zre paluchy od malego.... nie iem czy da sie o z tym zrobic... szczegolnie jesli ma sie tyle stresu co ja lub wiecej...

Gość bodbypms
danusawanusa - jak nie chcesz wywlekać historii życia przed psychologiem to może ci doradze regularne uprawianie wybranego przez ciebie sportu. Zmieni sie ciało zmieni sie duch :)

Gość bodbypms
jak nie chcesz wywlekać historii życia przed psychologiem proponuje ci regularne uprawianie wybranego przez siebie sportu. Zmieni sie ciało, zmieni sie duch :)