Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yzma

Bardzo bym chciala aby zainteresował sie mna mój były

Polecane posty

oraz jakis fajny psycholog. Bardzo by mi sie to przydało

Gość melissa i refleksja
baba z zacięciem psychologicznym moze być? jesli tak to służę pomocą :D

marzy mi sie aby z nim pogadac i spotkac sie na kawce albo na piwku no i oczywiscie aby jakis fajny psycholog nam towarzyszył i rozwiazał nasze jakze dramatyczne problemy. Bo podejrzewam ze bez niego sie nie obejdzie.

marzy mi sie tez aby pojsc z nim nad jezioro albo nad jakies morze pojechac. Tylko znajac szczescie pewnie pogoda nam nie dopisze.

głupie zdanie taka opcja wogole nie wchodzi w gre

chociaz kto wie moze sie zakocham równiez w nim mam bardzo pojemne serce, duzo sie w nim zmiesci

bylibysmy szczseliwi zakochani i on by dobrze wiedział jak ze mna postępowac abym równiez go pokochała i byla równie szczesliwa jak on to by było super, no a na dokładke miała bym moje marzenie czyli byłego który by sie mna imterersował, wpatrywał sie we mnie, słuchał mnie non stop i pomagał fajnie by było

byłabym przeszczesliwie zakochana i nie chorowałabym jak to mam w swoi zwyczaju poniewaz ta miłosc by mnie uleczyła i była bym zdrowa wesoła, szczesliwa a on... no cóz mało istotne co on sobie tam chce wazne aby było tak jak ja chce a marze o tym by sie mna interesował w kazdy mozliwy sposób tak jak ja sie interesuje nim :)

uleczyłabym chłopaka ze wszystkich mozliwych chorob tak jak kiedys to dla niego zrobiłam i był by bardzo zdrowy przez długi długi czas

Gość oo ja tez chce
zeby moj byly sie mna interesowal w stopniu znacznym... i rzucil te dzieciata babe z nadwaga

marzy mi sie aby sie mna interesowal podkochiwał we mnie i aby byl szcsesliwy bo tak bardzo zalezy mi na jego szczesci mimo ze on nie był fair w stosunku do mnie

chciałabym luchac jego głosu non stop, wiedziec wszystko co robi gdzie i jak z kim sie spotyka, chciałabym go kontrolowac na wszystkich mozliwych płaszczyznach bo tylko ze mna moze byc szczesliwy i tylko on moze mi dac to szczescie i tylko z nim moge byc szczesliwa

tylko ja jestem wstanie zapewnic mu najwiekszze szczescie jakiego w zyciu kiedykolwiek doznał