Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilkarska rzeznia

Być z nią dalej ?

Polecane posty

Gość pilkarska rzeznia

Witam ! Mam 17 lat, i mam z dziewczyną problem. Juz nie pisze do mnie wogóle.. Nie ma dla mnie czasu, Jak mowie "Kocham Cie" to nie odpowiada, tylko jak sie spytam a ty , wtedy ona odpowiada "też" Takim zlewającym zachowaniem mnie zniecheca.. Uważa ,że wszystko jest dobrze. Myśli nad nami od 2 miesiecy.. Już nie pisze sama od siebie Pewnie jakby mogła to niepisałaby wcale Jak jej wszystko wyrzuciłem z siebie, co o tym myśle, to powiedziała ze może sie usunie z mojego zycia i znajde sobie inna dziewczyne.. Ja juz nie wiem czy z nią dalej być, czy nie.. W szkole na przerwie sie mijamy bez słowa.. zawsze ja musze podchodzic i ją przytulic.. Jej już chyba nie zależy, a ja sie tylko męczę.. Ciągle o niej myśle, ale tak przecież nie może być.. Jestem z nią pół roku, i zawsze pisała pierwsza, nawet od siebie, że nie może zasnąc itp. a teraz juz nie ma tego Na gg jak jest to pierwsza nie napisze.. Co mam robic ? :(

Gość rób z siebie nadal idiotę
to moja rada

Gość Samotnik3546677777
Skoro ma do Ciebie takiego nastawienie to daj się ponieść emocjom i jej przygadaj itp... Najwyżej jej stracisz, i tak z takim nastawieniem długo nie pobędziecie.

Gość pilkarska rzeznia
A co takiego niby robie nie tak ? Powiedz może przejrze na oczy

Przecież ona ma cię konkretnie w dupie. Zostaw ją i bedziesz miał spokój. Znajdziesz dziewczynę która bedzie cię doceniać

Gość Jasnowłosa Venus
to zapytaj ją wprost o co chodzi i czy chce z tobą być. lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstwo i niepewność

Gość Samotnik3546677777
Pogadaj z nią na ostro. Jakbyś chciał się kłócić.

Gość pilkarska rzeznia
Gadałem i cały czas jest tak jak jest . Zero uczucia z jej strony. Powiedziała ze nie wie juz jak to sie skonczy

Gość rób z siebie nadal idiotę
powiedz jej, że Ty wiesz

Gość Samotnik3546677777
To powiedz, że ją zostawiasz i już... Po co masz się tyle przejmować. Może znalazła kogoś innego według niej lepszego.

Gość pilkarska rzeznia
co niby wiem ? I jeszcze niby zapewnia ze nie chodzi o innego chłopaka.. To ciekawe czemu juz nie jest jak kiedys..

Gość pilkarska rzeznia
Napisałem ze jak nie ona to inna mi okaze uczucie, a ona ze stawiam warunki

Gość Samotnik3546677777
To ją szpieguj albo zrób taką kłótnię z groźbami i niech się przyzna do czegoś tam...

Gość pilkarska rzeznia
No tak pewnie .. :D Mówi ze jak mi zależy to mam jej dać czas na przemyslenie. No ale noż Ku*wa 2 miesiace??!!