Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka1233321

Macie jakieś sprawdzone sposoby na ból brzucha ??

Polecane posty

Gość kobietka1233321

Witam Wczoraj dostałam okres i dziś od samego rana mam takie bóle, że nie mogę znieść.. łykałam już tabletki, pomagały na krótko. Kładłam termofor z ciepłą wodą na brzuch, też niewiele pomógł.. teraz siedzę w taki sposób żeby brzuch nie był napięty ale też nici z tego... starałam się nawet przespać to ale nie mogę zasnąć przez ten ból, jakby mi ktoś rozrywał wszystko co mam w brzuchu... :( Macie może jakieś sposoby swoje, sprawdzone? Będę wdzięczna za pomoc.

Gość 53445hfh
nospa, ogólnie ćwiczenia (poza okresem), są jeszcze jakieś tabletki, które ogólnie jakoś poprawiają samopoczucie podczas okresu, ale nie znam nazwy

Gość bhjhggjhfds
piwo lub drink, mnie rozluźnia i pomaga

Gość o jejuuu
a co ma przewod pokarmowy do miesiaczki?:)

Gość omnaaa
niektore z nas tak maja. witaj w klubie.... mnie pomaga kortyzol chyba 500 wiem ze sie go podaje np po operacjach :/ tak ze bez recepty sie nie obejdzie (ale biore go w ostatecznosci) i gorace oklady na brzuch - i obowiazkowo do lozeczka sie wygrzac. musisz znalezc swoj sposob.. ja tez tak mam ze przez pierwsze 24h z bolu albo sie budze albo nie moge usnac. bylam na usg i lekarz mi powiedzial ze mam...lekko skrzywiona macice i stad ten bol-tyle ze nie jest to jakies patologiczne skrzywienie-taka tego uroda i final. pozdro