Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnakafeteia

international experince kanada?

Polecane posty

Gość dziwnakafeteia

hej, Czy ktos z was wyjezdzal albo planuje wyjechac na internatiomnal experinece kanada? Ja planuje wyjechac na stale do Kanady bo przeprowadzma sie do chlopaka i mysle nad tym jak to zrobic. Dowiadywalam sie jak wyglada prawdziwe, stale pozwolenie na prace i dosyc kiepskawo to wyglada bo trezba dlugo czekac i nie ma pewnosci ze dostane. Zaczelam sie dowiadywac o tym programie i wyglada to dosyc prosto. trzba tylko wypelnic papierki, znalezc sobie pracodawce, udowodnic ze sie ma 2500 $ i do 8 tyg powinno sie dostac. Obecnie mieszkam w USA wiec wiem ze musze miec jakis raport z FBI ( LOL) ze nic zlego tu nie zrobilam przez te 2 lata,. Czy ktos wie czy latwo to dostac? Jelsi jest tu ktos kto mieszka w Knaadzie chetnie poczytam jak tam sie zyje. Ja juz bylam tam pare razy ze wzgledu na chlopaka i powiem wam ze sie zakochalam, pikeny kraj i naprawde zycie na wysokim poziomie. Nic tylko emigrowac! :D

Gość dziwnakafeteia
przepraszam za literowki, pisze na francuskiej klawiaturze:/

Gość dziwnakafeteia
a zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile