Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modlącasięiwierzaca

MODLITWY. Czy się modlicie? Czy wasze modlitwy sa wysluchiwane?

Polecane posty

Gość ja też proszę
tez Wam dziekuje :)

Gość najlepiej zaufać
że tak czy inaczej dostanę to co jest mi najbardziej potrzebne :)

Gość modlącasięiwierzaca
up

Gość nie dyskutujemy z tabo
bo nic nie masz do powiedzenia warzne ze spełnia zyczenia

Gość modlącasięiwierzaca
nie, o co w nim chodzi?

Gość modlącasięiwierzaca
nie :)

Gość frodo the niziołek
ja się wiele lat modliłem i g to dało

Gość modlącasięiwierzaca
nie:)

bo złe sie modliłaś a probowaliscie satanistycznych modlow ? to oni modla sie do boga czy szatana

Gość modlącasięiwierzaca
nie i na pewno nigdy nie sporbuje!

Gość a ja modlilam sie do boga
i gowno mi dal bylabym gotowa sprzedac dusze szatanowi gdyby mi dal to czego chce

Gość Modliłam się 10 lat,
codziennie prosiłam o to samo. O to by ktoś mnie kochał, o lepsze życie, bez bicia i niszczenia psychiki. Bóg mnie wysłuchał.Wynagrodził mnie 100-kroć za wszystkie krzywdy:)

Gość kjjnb
"kofane serduszko"-facetko-w zwiazku z czym przepisalas te wypociny?Uwazasz nas-modlacych sie za schizofrenikow?Jezeli tak-to ci naprawde wspolczuje.Bo wiesz-jezeli sie nie nawrocisz to dalsza wiedze z dziedziny psychiatrii bedziesz zglebiac u lucyfera.To nie jest ani zart ani grozba.Po prostu ostrzezenie przed niebezpieczenstwem.Przed utrata czegos najbardziej wartosciowego co stanowi sens naszej egzystencji tutaj na ziemi.

Gość kokodżambo heeej
Już nawet nie pamiętam jak się modli, zawsze moje modlitwy przynosiły odwrotny skutek :o

Gość kjjnb
Olorinek-spieprzaj stad.Jezeli nie masz niczego do powiedzenia w temacie-czy sie modlisz do Boga.Bo o to tu chodzi.

Gość murdock
ja sie modle o Polske.O to zeby ten rzad ktory sprzedaje Polske i ja niszczy upadl i powstal nowy-kochajacy Jezusa i Narod Polski,podobnie jak sie stalo na Wegrzech.Modle sie o Intronizacje Jezusa na naszego Krola a poprzez Polske w innych narodach.Modle sie za moja rodzine i przyjaciol.Modle sie o nawrocenie wszystkich Polakow i calego swiata.Modle sie o zmiane mentalnosci Polakow.O to zeby wreszcie zaczeli byc dumni z tego ze sa Polakami przez poznanie wlasnej historii a odrzucenie klamstw.O pokoj.Dziekuje Jezusowi za to ze 2tys.lat temu zgodzil sie na krwawa Ofiare ze swojego Ciala,zgodzil sie na to zeby Jego Cialo zostalo rozszarpane i zawieszone na krzyzu po to abysmy my mogli zyc z Nim na wieki.Modle sie o lagodnosc i wyrozumialosc dla innych.Modle sie o Milosierdzie Boze dla Polski i calego swiata.Modle sie za dusze czysccowe.jako wspomozycieli prosze cale Niebo i Czysciec.Takze Najswietsza Matenke i poszczegolnych swietych jak np.sw.A.Bobole,Ojca Pio,sw.Piotra,sw.F.Kowalska,sw.R.Celakowne,sw.Michala Archaniola,sw.Antoniego itd.

Gość murdock
Olorinek-wypad stad.Zastanow sie czlowieku co robisz.

Gość murdock
Jeszcze zapomnialem o tym ze ofiarowuje kazda Msze Swieta za dusze czysccowe a takze prosze Jezusa w intencjach proszacych i nie proszacych.Modle sie w zastepstwie i intencjach osob nie modlacych sie wcale lub modlacych sie malo.

jezus w bibli zawse dawal tylko dwie drogi czysciec wymyslili ksieza katoliccy i wpwadzili poto by w dobie sprzedawania odpustow wiecej zarobic na wykupywaniu sie od czysca dlatego prawoslawni nie uznaja czyscca bo czerpia wizje zaswiatow prosto z waszych ewengeli

Gość murdock
Podczas Podniesienia modle sie do Boga tymi slowami-O moj Boze Kocham Cie,Wielbie Cie,wierze Ci i ufam Tobie i przepraszam Cie za tych ktorzy Ciebie nie kochaja,nie wielbia Ciebie,nie wierza Ci i nie ufaja Tobie.Trzy razy.Podczas spozywania Komunii przez kaplana-modle sie o swietosc wszystkich kaplanow i liczne powolania kaplanskie. Modle sie jeszcze o skrocenie okresu przesladowania Kosciola katolickiego.O zagrozona w Polsce i na swiecie wolnosc wyznania. To tak z grubsza tyle.

a o finansowych korzysciach wprowadzenia pozabiblijnego czysczca juz nie odp :)

Gość murdock
Powinnismy sie modlis wzajemnie za siebie.To jest najskuteczniejsza modlitwa.Jest to dowod milosci-najwazniejszej sprawy w zyciu kazdego czlowieka.

Gość kjgjkgbkjgbg
Bóg się śmieje z próśb, szatan z przekleństw. Modlitwy zwykłych ludzi nic nie dają, modliłem się 5 lat dzień w dzień o jedną rzecz i zamiast tego spotkała mnie tragedia. Dlatego od roku nie chodzę do kościoła, przestałem się ośmieszać modlitwami jak i tak jesteśmy w głębokim poważanu.