Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinecccka

ciąża?

Polecane posty

Gość kalinecccka

hej dziewcyzny Staramy się o dziecko, dziś mam 28 dc, cykle przeważnie 27-28 dniowe. Piersi moje są nabrzmałe, bolą strasznie, sa niebieskie żyłki nawet na sutkach, sutki są trochę sine, troche bordowe. Brzuch boli jak na @. Wczoraj mialam lekkie brunatne plamienie. Poźniej przeszło. Dziś znow sie pojawiło ale teraz znow nie ma juz ... Nie chce sie nakrecac ale czy...?

Gość minni
zrobisz test to się dowiesz. albo albo -może się okres rozkręca a może to ciąża. objawy to nie wyrocznia żeby orzec o sukcesie. a i zanim odpiszesz że nie miałaś tak wcześniej to ci podam przykład z życia wzięty -tez nie miałam nigdy w cyklu bólu piersi więc myślałam że się udało. a tu zonk okres przyszedł. A gdy zaszłam cykl był taki sam jak zazwyczaj, więc jak widać żadnych reguł.

Gość kalinecccka
minnni dziekuje za odpowiedz. Testy mam juz zakupione ale wiem ze nie ma sensu robic tak wczesnie, nawet jak wyjdzie negatywny ebde myslec ze moze za wczesnie. wiec bez sensu. Jak @ sie nie pojawi jeszcze kilka dni to wtedy zrobie test.

mozesz zrobic beta hcg z krwi,jesli jestes wyjdzie napewno!!!!!!

Gość kalineccccka
dalej nie ma @. Plamienie zniknęło. No poczekam jeszcze troche. Dziwnie bo leciała mi dziś krew z nosa ... nakrecam się już

Gość nimmu
to zrób test albo się nie nakręcaj.

Gość xyzzzzzzzzzz
dlaczego po prostu nie zrobisz testu? po co bawić się w domysłu i przypuszczenia?