Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julaa87y6

jak to nie hormony to co???

Polecane posty

Gość julaa87y6

Hej. mam problem...... od grudnia zauważyłam u siebie mleczna wydzieline z sutka... byłam u ginekologa, skierowała mnie na badanie krwi na obecność prolaktyny, wyszło że mam 19,1 czyli w normie tak że to nie ona, a wiec jeśli nie ona to co?? ja myślicie? strasznie sie boje, mam iść niedługo na usg piersi. czy któraś z Was miała podobny problem? co to może być innego?

Gość julaa87y6
teraz biegam po mieście i pokazuję wszystkim, jak wygląda mleczarnia

Gość jusss
a bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Niedawno we "Wstydliwych chorobach" na TLC był taki przypadek, nie pamiętam dokładnie co stwierdzono, ale pamiętam, że nic groźnego.

Gość julaa87y6
ech ten ktoś kto sie podszył podemnie z tą mleczarnią-gratuluje pomysłu. co do tabletek- nie biorę. mam nadzieje że to nic groźnego, ale mina gina nie wyglądała rewlacyjnie jak jej to opisałam,...

Gość Meena
Też tak mam, i to już od półtorej roku. Hormony w normie, ginekologicznie wszystko ok, usg piersi wykazało jedynie dyskretne cechy mastopatii. Lekarka powiedziała mi to słynne słowo, którego lekarze używają, żeby powiedzieć, że nie wiedzą, o co chodzi, ale nie chcą wyjść na głąbów - "przyczyna jest idiopatyczna".