Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulwersowanaaaaaadzsiaj

Zróbmy prostest-rodzice Madzi do więzienia!!!!!!!!!

Polecane posty

To się w głowie nie mieśći,maja dowody,a matka i ojciec dziecka nie są aresztowani !!!!! oprotestować to ,marsz zrobić,sprawiedliwości zażądajmy !!!!!!!!

ztgadzam sie za takie cos oni chodza na wolnosci wyprowadzilu sie i chce firme zakładac to jakis apsórd

o co tyle krzyku? gościu porażka jesteś

Mnie dziwi, że ta kobieta nie ma w sobie żadnego poczucia winy. Rozumiem, że wydarzyła się tragedia, gdyby ona od razu przyznała się to by też pewnie społeczeństwo inaczej na nią patrzyło. Na pewno nie było by takiej nienawiści. Jednak co krok udzielali wywiadów, jacy to oni nie są itp. Naglę ona zmienia fryzury, ubrania, ostry makijaż, wypasiony samochód nie wiem czy ich???? która kobieta tak robi??? która kobieta która jest w żałobie ma ochotę na strojenie i zmianę wizerunku??? to już nie chodzi o wiarę ale o samą mentalność człowieka.

Gość ferwerwerw
styczniowy- oni zmieniaja fryzury zeby byc mniej rozpoznawalni... :(

Gość kjijijk
JEZELI ONI ZABILI TO DZIECKO TO POWINNI DOSTAC DOZYWOCIE Z OGRANICZENIEM WYJSCIA WCZESNIEJSZEGO DO LAT 40!!!!

Gość ferwerwerw
Jesli chodzi o pełna premedytację jak twierdzi ten jasnowidz, to ja musze powiedziec, że dla mnie sie to kompletnie logiki nie trzyma. Przeciez dziecko mozna podrzucic gdziekolwiek, nie ryzykując kary dozywocia... :(

Gość Ikraa00
to straszne !! matka madzi przed śmiercią dziecka oglądała trumny w internecie i czytała informacje zasiłkach pogrzebowych http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,11401435,Ile_kosztuje_trumna__Czego_mama_Madzi_szukala_w_internecie.html

Gość niski smrodek
ale na to trzeba byc inteligentnym a oni ze slonska som.

Gość MonikaDddd26
Ty w jakiejś alternatywnej rzeczywistości żyjesz autorko? Jak protest może coś dać? O takich rzeczach decyduje sąd, a nie zwykli ludzie. Po za sędzią nikt nie może tak zdecydować, a sędzia może podjąć decyzję na podstawie przedstawionych dowodów przez prokuraturę, na uargumentowaną dobrze prośbę prokuratury, a nie przez widzimisię plebsu... no sorry. Inteligentna to ty za bardzo nie jesteś, co?

Gość ja pani wasza
dzisiaj mowili w tv ze dziecko po upadku zylo ,zginelo prawdopodobnie od uduszenia jedno jest pewne i potwierdzaja to bylo morderstwo a nie nieszczesliwy wypadek i podejrzewaja uczestnictwo osob trzecich do tygodni daja pelne relacje i konkretna przyczyne smierci i mam nadzieje ze juz zamkna tych mordercow

Gość ja pani wasza
mialo byc do 2 tygodni

jak macie problemy finansowe to musicie zajebać swojego dzieciaka, trochę pościemniać w tv i w nagrodę dostaniecie mieszkanie pracę wczasy

Gość MonikaDddd26
Wy tak naprawdę nie znacie dowodów, wiecie tylko o jakiś przeciekach, nie macie pełnego obrazu, bo właśnie dowody nie są publicznie dostępne! na podstawie jakiś twierdzeń jasnowidza, czy nie do końca potwierdzonych wynurzeń pismaków, już chcecie ferworować wyroki.

Gość MonikaDddd26
Adonis-88 - jeśli zabili dziecko, to są na to dowody i pójdą siedzieć. W kobiecych więzieniu dzieciobójczynie traktuje się tak, że Katarzyna W. pożałuje, że się urodziła. Więc już daruj sobie te bajki o mieszkaniach itd. Na chwile mieli zapewnione lokum, żeby ich odciąć od niepotrzebnych wpływów i szybko się skończy. Jest czego zazdrościć?

Gość dfgdfg545545
A mi to wisi... Mam swoje problemy. Tym niech się zajmuje prokuratura a nie jakieś kafeterianki.

Gość tak to widze
na wszystko muszą być dowody nie do podwazenia czy wy myślicie ze tam pracują kiepscy fachowcy ,ona jej mąz i brat to samo zło ,prawda która niedługo wyjdzie w toku dochodzenia postawi was w osłupienie ja juz na początku tego wydarzenia twierdziłem ze to jest zbrodnia popełniona z premedytacją przez m.m i o.m ale tu dochodzi jeszcze osoba trzeci w.m czyżby zrobili to dla zysku uwazam osobiscie ze takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Zbulwersowanaaaaaadzisiaj
Skoro tyle głosów jest negatywnych...wnioski nasuwają się same...

Gość JakJakKajak
Tak czy tak będą się smażyć w piekle. Od osadzania jest Bóg. Mnie bardziej przeraża fakt że odejde na emeryture w wieku lat 67. a wywalą mnie z roboty w wieku 55 lat,

Gość a gdzie w ogole teraz
podziewaja sie rodzice Madzi? Wyjechali za granice czy jak? Bo watpie by w Polsce jakas prace dostali

Gość deaijchftslkgd
JakJakKajak b sluszna uwaga - emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak to widze
spytaj sie agenta Ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

Gość kokodżambo heeej
Kurwa, zapierdalać do usranej śmierci będziecie, na chleb was nie będzie stać i siedzicie w domu? a jakiś bachor umarł to będą wychodzić na ulice po sprawiedliwość? Nic dziwnego, że ten kraj jest taki chory, jak sami wariaci tu zostali :o

Gość Spokojnie,bez paniki
będą dowody, będzie sąd i więzienie. Na podstawie poszlak nie można nikogo skazać. Ale prawda wyjdzie na wierzch, obojętnie jaka by nie była... Spokojnie, wymiar sprawiedliwości też ma swoje procedury.

Gość Spokojnie,bez paniki
dla zainteresowanych - rodzice Madzi mieszkają w Łodzi, reporterzy śledzą ich 24 godz. na dobę i jeszcze 4 godziny po fajerancie.

Gość tak to widze
koko- 100% racji podwyzki wszystkiego a tu ani slowa protestu tylko same duperele tak w prasie jak i w tv ale to wszystko i tak padnie i dojdzie do do tzw anarchii ,to nam dala u.e nawet ci co maja pieniadze padna, bo ich wartosc z dnia na dzien poleci szybko w doł ,zaczna sie grabieze ,morderstwa i totalne napady mam nadzieje ze tego nie dozyje !!!!!!!!!!!!!!!!!