Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasek :)

Nie Potrafię schudnąć :(

Polecane posty

Witam drogie Panie! Czy znacie może jakieś dobre i skuteczne diety żeby schudnąć? Mam do zrzucenia 30 kg. i chciałabym się ich pozbyć jak najszybciej :)

Gość zadowolona1
Witam Grubasku Mogę się przyłączyć? Mam podobny problem, chciałabym schudnąć 20 kg i też nie mam pomysłu jak to zrobić..., tzn pomysły mam różne gorzej z realizacją

Gość zadowolona1
I jak tam Grubasku? Nic nie piszesz jak Ci idzie walka z zbędnymi kg...

Zielona_Mięta, powiedz mniej więcej co jadasz przez dzień... bo niewiem jak się mam zabrać do tego odchudzania żeby było dobrze i efektownie.. :) :) :)

Gość marzena1968
Witam Mogę się przyłączyć? Ja też nie potrafię schudnąć dawniej dawałam sobie z tym radę a teraz mam slomiany zapał zaczynam od poniedziałku a w środę czwartek sie poddaje ,JESTEM ZAŁAMANA ,jem nie dużo ale mam problem z tym ,że jak jestem zła to jem ,mam 164cm wzrostu i 87kg wagi pobiłam już rekord życiowy,dieta MŻ niema tu miejsca bo ja i tak mało jem -tylko jak sie wkurze to ptrafie zjeść ze trzy kromki chleba z wędliną lub z nutellą ale zrobioną przez ze mnie ze śliwek i kakao.Poradżćcie co mam robić?!!!! POMOCY Acha zapomniałam dodac ,że rzuciłam palenie 4lata temu i tak ciągle przybywa wagi.Mam 44lata Pozdrawiam

Gość zadowolona1
Marzena nie jesteś sama z tymi problemami..., każdy scenariusz zrzucania zbędnych kg jest bardzo podobny. Ja kiedyś potrafiłam naprawdę zdyscyplinować się podczas diety, a teraz podobnie jak Ty mam dobre chęci i wytrwałości bardzo mało..., zapisałam się do dietetyczki w przyszłym tygodniu... może ona moi coś poradzi

Ja też się wybieram do dietetyka tylko są strasznie długie terminy.. i muszę dzwonić gdzieś w połowie maja...! Tragedia :) :P

Grubasku:) Naturalnie zapraszam na moj topik"Rozsadne ale efektowne odchudzanie bez jojo' ale przede wszystkim nie sluchaj sie tych co ci doradzaja diete 1000 kalorii! :( Piszesz ze masz do zrzucenia 30 kilo, to jest robota tak naprawde na rok... minumum 9-10 miesiecy. tu masz linka przydatnego: http://www.sfd.pl/Odchudzanie_%C5%81opatologicznie,_czyli_odpowiedzi_na_najcz%C4%99%C5%9Bciej__zadawane_przez_kobiety-t585708.html Ja sama jestem w trakcie odchudzania i poznawania swojego organizmu :) I jestem na etapie zwiekszania kalorycznosci bo glodno bylo strasznie. Nie mozna sie bac tych na przyklad 1500 czy 1800 kalorii dziennie bo ten nasz strach jest wynikiem chorej idei z lat 90 ze dieta 1000 kalorii beztluszczowa odchudza. To mit podobny do pijawek na choroby :) pozdrawiam ciepło

Zwróć uwagę na jakość tego, co jesz. W większości wypadków faszerujemy organizmy świństwem, co owocuje m.in. nadwagą, cellulitem, poszarzeniem cery, zmęczeniem. Dlatego warto mięso zacząć kupować u sprawdzonego rzeźnika, owoce i warzywa da się często pozyskiwać jak nie bezpośrednio od hodowców, to z targu. Czytać etykiety! Jesli np. szukamy musli, to nie warto kupować pierwszego lepszego w sklepie, ale np. zamówić (ja swoje zamawiam z muslimix.pl). Tak, zdrowe i ekologiczne jedzenie jest droższe. ale lepiej jeść mało a wyższej jakości produktów. Pomoże na wszystko.

Gość da się
schudnąc ,trzeba mocno chciec i działac