Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniuniuska

Czy on się rozmyślił? Jak to odczytywać? Zero kontaktu od wczoraj

Polecane posty

Gość paniuniuska

Wczoraj wyszłam po północy na spacer z byłym. Ewidentnie zawsze na siebie lecieliśmy jak chodzi o seks, ale razem nie będziemy bo nie pasujemy do siebie. Pogadaliśmy sobie szczerze, jak nigdy. Powiedziałam mu, że mam ochotę na seks, a on, że też tego chce, tylko jak zaczynam nowy związek to nie chce się pakować w to. Jednak po chwili siedziałam za jego inicjatywą u niego na kolanach i prawie nie pieprzyliśmy się i pewnie to by się stało gdyby nie fakt, że było nieco zimno. Ustaliliśmy, że będziemy spotykać się bez zobowiązań. Dziś miałam do niego napisać, czy współlokatorka wyjeżdża na weekend. Wiadomo co byśmy robili...Napisałam mu ok 12, że wyjeżdża, dziś lub jutro i czy mu bez róznicy, kiedy wpadnie. I proszę... nie odpisał. Czyżby przemyślał sprawę i nie chce tego? Jak to jest z facetami? Wyglądał na napalonego i zdecydowanego. Kac moralny?

Gość paniuniuska
bo raczej ufo go nie porwało. Na gg tez go nie było a zawsze przesiaduje

Gość niwaa
spokojnie, napewno sie do Ciebie jesscze odezwie, tylko sie nie narzucaj bo to najgorsze co mozesz teraz zrobic

Gość paniuniuska
już nic nie zamierzam mu pisać pierwsza, choć okazja sprzyjająca bo jutro sama jestem i mogłoby być gorąco...ale nic na siłę

Gość niwaa
dokładnie nic na siłe, czas sam pokaze co dalej bedzie, rozumiem Cię , że jest okazja bo chata wolna ale pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc, on sam musi chcec, a jak bedzie chcial to sie odezwie

Gość paniuniuska
że też on mnie tak kręci...mhm