Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana ana

Jak powiedzieć rodzicom że mam 19 lat starszego chłopaka?

Polecane posty

Gość Zakochana ana

A co z reszta rodziny? Moja babcia to dostanie chyba zawału! Co robić? Jak się do tego wszystkiego zabrać? Tak bardzo się boję zwłaszcza, że on ma dziecko :(

Gość nie chciałabym Cię martwić
to zależy ile macie lat

Gość trzezwomyslacy
Zostaw tego sukinsyna to nie facet dla Ciebie, to leniuch, będziesz musiała na niego pracować a on będzie obracał inne kurewki.

Gość a ty masz roczek?
:D

Gość Zakochana ana
Jak to zrobić? Oznajmić z poważna mina czy rzucić mimochodem czy jak? Jakiej reakcji mogę się spodziewać?

Gość trzezwomyslacy
To krętacz i leniuch, będziesz musiała na niego pracować a on będzie kurewki zadowalać

Gość RZYDUFKA
masz 19 lat starszego DZIADKA :D:D

Gość Zakochana ana
Mam 21 lat

Gość a ty masz roczek?
40-latek to już nie chłopak :D myślę, że rodzice parsknęliby śmiechem

Gość Zakochana ana
Wiem. Najważniejsze że się kochany, ale i tak się boję:(

Gość też mam 21 lat
i nie rozumiem takich jak Ty, życzę powodzenia tak czy siak. ale z tą jego miłością do Ciebie to bym uważała, posłuchaj.

Dziewczyno :) minie miłość i starego dziada nie smacznego w łózku chcesz mieć??:)odradzam;P

Gość Zakochana ana
Kocham go i będziemy szczęśliwi. Tylko żeby moja rodzina go zaakceptowała. Ja się z jego córka bardzo polubiłam

Gość też mam 21 lat
żonaty i zdradza żonę z Tobą czy nie? bo to też ma WIELE do rzeczy. nie żeby mnie to interesowało (po prostu nie lubię qrewstwa), ale dla rodziców na pewno będzie to istotne.

Gość trzezwomyslacy
Będziesz szczęśliwa kilka dni a potem rozpacz. Zastaw tego sukinsynana. Na zachodzie tyle chłopaków pożąda dobrej żony. Polacy to nie dla Ciebie.

jak dlugo juz jesteście razem?ludzie nie mierzcie też innych swoją miara!moze koles jest naprawde w porządku moze zona go zdradzala itp nie znacie go wiec wyluzujcie!!!

Gość Zakochana ana
Ma żonę, ale się z nią rozwodzi. Już byłby rozwiedziony, ale nastąpiły pewne komplikacje i niestety dopiero na jesieni. Wtedy dopiero poznam go z rodzina, więc wcześniej chce ich przygotować.

Wiesz to jest ciężka sytuacja z którą twoi rodzice będą musieli niestety sie pogodzić... jesteś juz osobą dorosłą sama podejmujesz decyzje i jesli jestes jego pewna pod kazdym wzgledem oswiadcz mamie że chodzbyś miala się wyprowadzić z domu to będziesz z nim. Muszą to kiedyś uszanowac, pamietaj tez ze to Twoi rodzice, nikt jak oni nie bedą się martwić bardzo o Ciebie

Gość Zakochana ana
Jesteśmy razem kilka miesięcy i jest dokładnie tak jak mówisz. Jego żona to szmata puszcza się co tydzień z innym i ma w dupie całą rodzinę.

Wiesz dla kobiety dorosłej, odpowiedzialnej, ważna jest przyczyna rozwodu- to poważna decyzja. Nie myśl sobie że jak rozwodzi się z nią o tak bo się cały czas kłucą z Tobą będzie innaczej... Jeśli wszystko jest kolorowo to z rodzicami pestka, musza to przetrawic ale nie uprzedzaj ich wczesniej ze jest duzo starszy od Ciebie bo do tego spotkania moglo by wogole nie dojsc

Gość Sylwia2903
Spotykasz się ze starszymi od siebie mężczyznami i jest to problem dla Twoich rodziców, zgłoś się do programu tv. Pomożemy rozwiązać Ci problem, a przy okazji możesz przeżyć przygodę swojego życia. W zgłoszeniu proszę podać swój numer telefonu, na pewno się skontaktujemy.