Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afro.

dziekuje panie Tusk!

Polecane posty

Gość LaLu to może się spotkamy w UK
;)🖐️ w polsce nie ma żadnych możliwości, ludzie po dwóch fakultetach, podyplomówkach, kursach są bezrobotnymi, to jest skandal! ja spierdalam z tego kraju i nie mam zamiaru wracać

Gość LaLu
chodzi mi o to że mając małe dziecko możesz go jakiś czas wychowywać w domu a nie oddawać babci bo musisz zarobić na pieluchy, i zanim kogoś osądzisz to zastanów się nad sobą

Gość LaLu
heh,pewnie

Gość armataaaaaaa
to ja !offerma :)

Gość LaLu
ja sobie nie wyobrażam pielęgniarki mającej 68 lat zajmującej się osobą na tyle chorą, że trzeba ją myć,przebierać itd, a jak się trafi otyły taki przypadek... kupuj bilet

Gość do kosiola modlic sie
chodzi mi o to że mając małe dziecko - a co nas obchodza twoje dzieci jak sie decydujesz na dzieci to chyba swiadomie i stac cie na ich wychowanie. podatnicy maja ci pensje placic bo ty raczysz dziecko urodzic :D ?

Gość armataaaaaaa
moje slownictwo potwierdza ze jestem bardzo wyksztalcona

Gość Też nienawidzę POlski
i żałuję że jestem POlką, wstyd mi za ten kraj, wyjeżdzam stąd i powiem więcej, będę się starała o zmianę obywatelstwa. to już POstanowione i nieodwołalne, pozdrawiam was (dopóki jeszcze mogę się takk do was zwracać) RODACY 🖐️🖐️

przyjde do ciebie jak bedziesz wygrzebywac w wieku 65 lat resztki ze smietnikow - byc moze bede wygrzebywal jak bede biedny na pewno jednak nie bede krzyczal aby inni ciezko pracujacy finansowali mnie. umiesz liczyc licz na siebie a nie na to ze inni maja ci jakis socjal fundowac bo niby dlaczego. tuska nie popieram za to ze tego socjalu nie likwiduje i patologia sie poszerza chociazby w seminariach produkuja nadal nowych pedofilow za pieniadze podatnikow.

Gość LaLu
ta/ten od kościoła to jeszcze szkoły nie skończył, i sam nie zarobił ani złotówki, podziękować rodzicom, na pewno byliby dumni...

nieststy mylisz sie wlasnie to mnie denerwuje ze ciezko musze pracowac a polowa moich dochodow idzie na darmozjadow ktorzy jeszcze narzekaja jak im zle i chca aby dac im wiecej :O i jeszcze to wybrzydzanei ze za 1,5 tysiaca to oni pracowac nie beda. no pewnie ze nie beda skoro sa zasilki mopsy i inne takie.

Gość armataaaaaaa
dobra, tuskowe scierki. powiedzcie mi. czy naprawde nie zdajecie sobie z tego sprawy ze w naszym kraju nie da sie pracowac do 70?:D czy tak pierdolicie bo chcecie byc w modzie, co? bo tak wam kadafi nakazal i tak ma byc!:D

Gość oferma idz sie
przewietrz zamiast pisac te glupoty.

zrozum pisiorze ze aby ktos mogl nie pracowac i pobierac swiadczenia to ktos inny musi je wplacac. skad brac kase na pensje dla emerytow skoro u nad wiek emerytalny w przypadku chociazby zolnierzy zaczyna sie w wieku trzydziestu kilku lat.

Gość płytkarz, 6 tys/mies
A ja się tylko smieje z takich magistrów:D Myśleliście że jak zrobicie dyplom to pracodawcy będa się o was bili??? Nie te czasy! W sytuacji kiedy 8 na 10 młodych ludzi idzie na studia wasze wykształcenie nie ma żadnej wartości Zwyczajne prawa rynku, popyt - podaż

Gość LaLu
sama mam niewiele więcej ponad 1500, i znam co najmniej 15 osób które biorą zasiłki i pracują na czarno, ale mam to gdzieś,wiesz dlaczego? Bo muszę dbać o własny dom, i nie mam cechy donoszenia w urzędach z troski o budżet POlandii

skoro masz wiecej jak 1,5 tysiaca to nie mas tak zle wiec nie biadol. ludzie maja gorzej i nie jecza. jak pis bedzie u wladzy to bedziesz miala mniej bo to najbardziej rozdawnicza partia.

Gość LaLu
mam radykalne poglądy,wziąć kilka osób z pośredniaka i niech sprawdzają we wszystkich urzędach, i innych instytucjach które finansuje państwo stopień pokrewieństwa pracowników, i to obojętnie czy pani za biurkiem czy stażystki czy jakiegoś pana wójta

woj jest wybierany w wyborach zreszta to co piszesz wynika z zazdrosci. jednym zazdroscisz ze im rodzina pomaga a nie zalujesz tych ktorzy zeruja na tobie poprzez wyludzanie zasilkow. to dosc dziwaczne podejscie. kazdy orze jak moze i nie ma sie co dziwic nepotyzmowi zawsze byl i zawsze bedzie. zajmij sie soba a nie innymi.