Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tratatatata

Co z tym okresem i jakie prawdopodobieństwo ciaży? PROSZĘ O PORADĘ!

Polecane posty

Gość tratatatata

Witam, a więc w skrócie tak: uprawiam sex przerywany z facetem... ale on nawet po za mną nie ma orgazmu, po prostu tak ma i jak już to ja mu później pomagam poprzez sex francuski:) Po wytrysku NIGDY nie uprawiamy sexu, jak już po godzinach, kiedy już skorzysta kilka razy z toalety lub na drugi dzień. Po za tym nie zauważyłam aby nawet wydzielał płyn ejakulacyjny przy podnieceniu... i takie zapłodnienie jest chyba mało prawdopodobne... ale jakoś mnie strach dzisiaj ogarnął:( Jestem w 33 dniu cyklu, cykle nieregularne, od tygodniq mnie piersi bolą tak jak przed okresem i również brzuch mnie bolał juz kilka dni (rowniez tak mam przed okresem) dziś juz mnie nie boli, wiec teoretycznie powinnam dzisiaj dostać... Temperatury nie mierzę codziennie, ale dzisiaj rano sobie zmierzyłam i miałam 36.9... Co o tym sądzicie?

Gość nimmu
schizy ot co.nie baw sie w przerywańce to nie będzie po czym schizować. :O

Gość tratatatata
niestety wiem o tym ;o

okres opóźnia się od stresu. ale jak chcesz być pewna na 100 % to lepiej się zabezpieczaj. Teraz masz jeszcze szansę zażyć tabletkę po. Ale raczej bym się na twoim miejscu tak nie stresowała.