Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaa1979

Wolne plemniki

Polecane posty

Dziewczyny czy udało sie wam zajść w ciążę tylko przy wolnych plamnikach (typu B). Staramy się juz bardzo długo, wyeliminowalismy wszystko co "złe" ale i tak nie mamy rezultatów. Czy brak szybkich plemników całkowicie uniemożliwia zapłodnienie naturalne??????

Gość to i jak sie wypowiem
a ile sie staracie juz? ty miałas robione jakies badania już ? zawsze mozesz sprubowac inseminacji

Staramy sie ponad rok, wiem ze mozna sprobować inseminacji jednak lekarz powiedzial ze przy ponad rocznych próbach inseminacja raczej nie pomoże i ze jesli bardzo chcemy dziecka to powinnam pomyslec o in vitro. Strasznie mnie to zdołowało, bo raczej nas na to nie stać, zwłaszcza ze poinformowano nas ze i tu sznase są 30%. Wiem ze musimy dalej probować jednak psychicznie mnie to dobiło. Stąd to pytanie, czy rzeczywiście wolne plemniki nie są w stanie nic "zdziałać"?

nie ma czegos takiego jak wolne plemniki sa poprostu słabe a jak mofologia? a jak twoje badania ? to w takim razie bzdury gada ten ginekolog jakos prubowaliscie poprawic ten ruch bral jakies witaminy itd? ze slabymi plemnikami jak najbardziej mozna podejsc do IUI jak wszystko inne jest wporzadku i nie wymaga leczenia a posiew bakteriologiczny mila robiony ? jesli masz gg mozemy pogadac moge ci wytłumaczyc ewentulanie co i jak

nie ma czegos takiego jak wolne plemniki sa poprostu słabe a jak mofologia? a jak twoje badania ? to w takim razie bzdury gada ten ginekolog jakos prubowaliscie poprawic ten ruch bral jakies witaminy itd? ze slabymi plemnikami jak najbardziej mozna podejsc do IUI jak wszystko inne jest wporzadku i nie wymaga leczenia a posiew bakteriologiczny mila robiony ? jesli masz gg mozemy pogadac moge ci wytłumaczyc ewentulanie co i jak