Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela gastronomka

czy można lub czy wy myjecie łaziekne z dzieckiem

Polecane posty

Gość izabela gastronomka

moje ma 15 mies i czy moge umyć z nim łazienke, używam tylko proszku do czysz

Gość kkedjfjg
w jakim sensie "z nim"? 15-miesięczne dziecko bedzie Ci pomagalo w sprzataniu łazienki?

Ja myje i mały stoi ale tylko jak używam właśnie proszku do czyszczenia jest łagodniejszym środkiem ,jak np myje cifem to samej mi niekiedy niedobrze i wystawiam małego z łazienki .Mój mały kuzyn trafił do szpitala po tym jak jego mama myła cifem łazienkę a on był w pokoju ale mimo to nawdychał się tego a jest alergikiem ,miał trudności z oddychaniem trzeba uważać z chemią przy dziecku.

Gość hahahahahaha padnę! :D
15 miesięcy nie myłaś łazienki, bo masz dziecko??!! :D uaahahahahahahahahahahaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gość Hahsksbdkd
No ja tez przed obawa ze coś mu sie stanie mylam płynem do naczyń a jak chciałam dokładnie wyszorowac to prosiłam koleżankę zeby na spacer wziela

Oczywiście, że myję:-) moja mała biega, szaleje, wkłada pranie do pralki, potem je wyjmuje, ma swoją szmatkę i "myje" podłogę:-) Nie mam innego wyjścia...pracuję zawodowo, po pracy jestem z córką zupełnie sama, mąż wraca bardzo późno

K..U..rwa Ty masz problem ze zrozumieniem autorka chce razem z dzieckiem umyć aby jej pomagał .

Gość izabela gastronomka
nie nie aby pomagał, tylko abym ja go pilnowała, by nie był sam np w 2 pokoju tylko by ze mna był w łazience, czy te środki własnie mu ze zaszkodza

Gość izabela gastronomka
nie nie aby pomagał, tylko abym ja go pilnowała, by nie był sam np w 2 pokoju tylko by ze mna był w łazience, czy te środki własnie mu ze zaszkodza

Jak to z dzieckiem? Mam bardzo małą łazienkę, jak wsadzę tam dziecko to nie bedze miała już co myć ;) Dziecko idzie do kojca albo do pokoju dziecięcego zamykam bramkę i myję łazienkę. Wdychanie cifów i domestosów nie jest aromaterapią wiec staram jej sie tego oszczędzić. Moi od początku wiedza ze jak mama sprzata to lepiej siedzieć cicho i nie przeszkadzać bo : a mama odkryje brudne chusteczki pod poduszką, albo plastelinkę przylepioną pod stołem i się wkurzy b mama każe coś zrobić np posegregować swoje zabawki i to jest chyba jeszcze gorsze niż wkurzenie się1 Dlatego nawet Zocha wie ze jak matka sprząta to dzieci schodzą z pola widzenia ;) I dlatego nikt ze mną nie sprząta łazienki :)

Gość amelkowa mamaaa
zawsze sprzatam lazienke sama. czasami jak corka przyjdzie to zagadam ja i wyprowadzam z lazienki.