Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerastaaaaa

tak wam baby ciezko !!!!

Polecane posty

Gość przerastaaaaa

czy duzo wymagam kurwa , bo juz mnie huj strzela!!! zapierdalam (zarabiam b. przyzwoicie), zona ma dostep do kasy niczego jej nie bronie, chodzi se na siłownie, zumbe, kosmetyczna, solarium ... i co se tam tylko chce, pracowac nie musi . a ja chce tylko zeby robila mi konkretnie laske czeli deepthroat. niechce sie uczyc i o tym slyszec.

Gość przerastaaaaa
chuj... daje jej 2 miesiace, jak lipa to konczy sie dostep do kasy i niech spoerdala do roboty... a z jej predyspozycjami i dorobkiem zawodowym to wyladuje gdzies w sklepie na kasie.

Gość przerastaaaaa
dalem tylko przyklad ze daje jej wszystko czego chce a ona mana to wyjebane. wiec stworzymy prawdziwie partnerski zwiazek, gdzie oboje ludzi pracuje , dba o dom i wspolnie sie dorabia.

Też bym nie chciała niczego takiego robić jakby facet miał taką roszczeniową postawę i jeszcze sugerowałby że mam sie w ten sposób kurwić w zamian za kasę, którą od niego dostaję :o Tak że może weź i ładnie poproś :)

Gość przerastaaaaa
proszenie sie skonczyło. pozniej sie dziwicie ze was faceci zdradzaja ... wlasnie temu to robia bo staraja sie wam dac jak najwiecej a wy macie to gdzies. nie ma w domu poszukam gdzies indziej.

Jak Ci nie pasuje to sobie babe zmień, Ty będziesz zadowolony i ona też się z czasem otrząśnie że męża łajze miała

Gość wannika1
a co ona mi ci zrobic niby ,co to jest dokladnie "laska"??

Gość co mnie ochodzi głupi temat
może się nie myjesz brudasie;)