Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkedjfjg

laptop na brzuchu ciężarnej

Polecane posty

Gość kkedjfjg

co o tym myślicie? szkodzi bardzo?

Gość tryuiopuytrbnmbvcwertyuiok
mi nie zaszkodził

tzn mojemu dziecku :-)

Gość Niuniulkai
ja nie ryzykowałam kładłam go zawsze na stoliku koło siebie .

Gość afq225
szkodzi. nie wolno tez stac obok gdy wlaczona jest mikrofalowka. ja wychodzilam z kuchni :D aha, i nie spij z telefonem pod poduszka ;)

a jak lezalam w lzoku i mialam go na brzuchu to zaawsze najpeirw kołdre kladłam na brzuch a potem laptop

Gość kkedjfjg
a jak leżę w łózku, a laptop obok na poduszce?

Gość rastafariankaaa
no pewnie że szkodzi, nie wychodź też na zewnątrz bo spaliny szkodzą nie przebywaj na słońcu bo dziura ozonowa i najlepiej jakbyś się na te dziewięć miesięcy położyła w namiocie tlenowym... A i nie jedz bo żywność też jest sztuczna i może zaszkodzić TWOJEJ FASOLCE

Gość mamuśkaMałejZuzi
,,Dzieci narażone są bardziej niż dorośli na szkodliwe działanie fal radiowych, ponieważ fale te łatwiej przenikają przez młode tkanki. Specjaliści podkreślają szczególne ryzyko zachorowania dzieci na nowotwory. Mogą zaatakować mózg, ucho lub oko, a choroba może się ujawnić dopiero po wielu latach. Dzieci są szczególnie narażone na zmiany, ponieważ np. mózg czy inne organy są w trakcie rozwoju. Układ ochronny organizmu nie jest jeszcze wykształcony, pełnej zdolności do ochrony organizm nabiera dopiero po 20. roku życia. W rosnących komórkach ciała może dochodzić do zmian genetycznych, ich obumierania i rozwoju nowotworów. " Ja akurat miałam zagrożoną ciążę i musiałam tylko leżeć.Powiem wam, że w ogóle nie oglądałam telewizji, z laptopa korzystałam 15 min. co drugi dzień, tylko czytałam książki i gazety- wynudziłam się, ale nie żałuję.(mikrofalówkę oddałam do PCK-ograniczam fale w domu,a tel.kom jest zawsze kilka metrów ode mnie)

Gość minni
laptop aby dobrze pracował powinien stać na stoliku albo na specjalnej podkładce a nie na kolanach czy poduszce tym bardziej. już nawet pomijając w tym wszystkim ciążę.