NadiaLaia 0 Napisano Marzec 23, 2012 witam, może któraś z Was miała podobny problem. zażywam od ponad roku Yasminelle. nie miałam z nimi żadnego kłopotu. ostatnio pierwszy raz pojawiła mi się wydzielina koloru brązowego, mniej więcej taka jak przed samym okresem. co jest nie możliwe, bo wg tabletek jeszcze 4 dni do odstawienia tabletek i krwawienia. jako, że zażywam tabletki nie powinnam mieć plamienia owulacyjnego, bo nie owuluje. od ostatniego stosunku mięły ponad dwa tygodnie, więc to też raczej nie przez to. wydzielina nie ma zapachu, nic mnie nie swędzi, nie boli, nie piecze. mam coś takiego pierwszy raz i nie wiem czy powinnam się martwić i iść do ginekologa czy to nic takiego. jeśli, któraś miała coś podobnego byłabym wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akskdjdjsaksk Napisano Marzec 23, 2012 jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 23, 2012 Nie omijałaś ostatnio przerwy? Nie pominęłaś żadnej tabletki ani nic podobnego? Jeśli nie to powinnaś zgłosić się do ginekologa, żeby sprawdzić co jest powodem. Ja na Twoim miejscu wstrzymałabym się i jeśli sytuacja powtórzyłaby się przy kolejnym cyklu wówczas udała się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NadiaLaia 0 Napisano Marzec 23, 2012 żebym była w ciąży to chyba nie bardzo. bo zażywam tabletki, a to i tak był stosunek przerywany dodatkowo. pominęłam jedną tabletkę. w pierwszym tygodniu nowego opakowania. a przerwy nie ominęłam żadnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NadiaLaia 0 Napisano Marzec 23, 2012 żebym była w ciąży to chyba nie bardzo. bo zażywam tabletki, a to i tak był stosunek przerywany dodatkowo. pominęłam jedną tabletkę. w pierwszym tygodniu nowego opakowania. a przerwy nie ominęłam żadnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akskdjdjsaksk Napisano Marzec 23, 2012 myślisz, że jak stosunek przerywany to zajść w ciąże nie możesz? sama już sobie odpowiedziałaś na to pytanie - ominełaś tabletkę w PIERWSZYM TYGODNIU, istnieje ryzyko/szansa że jesteś w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akskdjdjsaksk Napisano Marzec 23, 2012 myślisz, że jak stosunek przerywany to zajść w ciąże nie możesz? sama już sobie odpowiedziałaś na to pytanie - ominełaś tabletkę w PIERWSZYM TYGODNIU, istnieje ryzyko/szansa że jesteś w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasem to się zdarza Napisano Marzec 23, 2012 zwłaszcza, że ominęłaś jedną tabletkę. a takie plamienia nie świadczą o ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akskdjdjsaksk Napisano Marzec 23, 2012 takie plamienie dwa tygodnie po stosunku świadczy o zagnieżdżającym się jajeczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 23, 2012 Jak zwykle obsesyjne widzenie wszędzie ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akskdjdjsaksk Napisano Marzec 23, 2012 kocham Cię Perwersja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NadiaLaia 0 Napisano Marzec 23, 2012 od ponad roku nie ominęłam ani jednej tabletki więc nie wiem. nie powinnam mieć owulacji przez jedną pominiętą tabletkę. no i tak, uważam, że przy tabletkach stosunek przerywany to wystarczające zabezpieczenie przed ciążą. no ale nie mówię, że nie, i ciąża jest możliwa. poczekam do środy, czy dostanę krwawienie. jak nie to sytuacja się wyjaśni sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 23, 2012 "od ponad roku nie ominęłam ani jednej tabletki więc nie wiem. nie powinnam mieć owulacji przez jedną pominiętą tabletkę" To nie ma znaczenia. Teoretycznie owulacja może się odblokować. Ale tabletki działają na wiele sposobów i pomięcie jednej jedynie MOŻE skutkować zmniejszeniem ochrony antykoncepcyjnej, ale nie musi. Do tego stosunek przerywany, więc szanse na ciąże nadal bliskie zeru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach