Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminera

Czy wasi faceci też ciagle myślą o jakiś trójkątach? i seksie grupowym?

Polecane posty

Gość aminera

Hej, Powiedzcie mi prosze czy Wasi Panowie tez chodzą i namawiają. Dla mnie to cos bardzo intymnego i nie mam ochoty na cos takiego. Jak jest u Was? Ania

Gość alebezedura
Nie, moj maz uwaza seks za cos naszego, co przezywamy tylko we dwoje...

Gość alebezedura
Nie, moj maz uwaza seks za cos naszego, co przezywamy tylko we dwoje...

Gość lklkloioio
Jak raz sprubujesz to bedziesz marzyla o powtorce!

Gość lklkloioio
No mozna przezyc we dwoje z dodatkiem trzeciego.

Gość lklkloioio
No mozna przezyc we dwoje z dodatkiem trzeciego.

Gość Serafina_90
Mój absolutnie nie namawia. Na początku związku rozmawialiśmy o tym, co jest dla nas nie do przyjęcia i jasno mu powiedziałam, że żaden trójkąt czy seks grupowy nie wchodzi w grę. Zgodził się ze mną, że seks jest czymś co powinno łączyć zakochanych, a nie jeszcze jakąś trzecią obcą osobę. Nie poruszamy tego tematu. Gdyby mój facet tego chciał, nie mogłabym z nim być! Byłoby to dla mnie bardzo przykre gdyby namawiał mnie do tego. Po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.

Gość Serafina_90
Mój absolutnie nie namawia. Na początku związku rozmawialiśmy o tym, co jest dla nas nie do przyjęcia i jasno mu powiedziałam, że żaden trójkąt czy seks grupowy nie wchodzi w grę. Zgodził się ze mną, że seks jest czymś co powinno łączyć zakochanych, a nie jeszcze jakąś trzecią obcą osobę. Nie poruszamy tego tematu. Gdyby mój facet tego chciał, nie mogłabym z nim być! Byłoby to dla mnie bardzo przykre gdyby namawiał mnie do tego. Po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Jak można kogoś kochać i jednocześnie pragnąć innej osoby, jakiejś zupełnie obcej???

Gość takisob78
Moja stara marzy o seksie z 5 facetami, oralnie, waginalnie i analnie jednoczesnie. Majac 2 rece wolne chcialaby ugniatac 2 fiutki.

Serafina_90 jesteś bardzo odosobniona ze swoimi poglądami, normalne kobiety tak nie myślą. Pradziwa kobieta to zwierze seksualne pragnąca odbyć jak największą ilość stosunków z różnymi facetami.

Serafina_90 jesteś bardzo odosobniona ze swoimi poglądami, normalne kobiety tak nie myślą. Pradziwa kobieta to zwierze seksualne pragnąca odbyć jak największą ilość stosunków z różnymi facetami.