Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulka biedna

Jak zarobić bez wkładu własnego?

Polecane posty

Gość biedulka biedna

Żygac się chce w tym kraju! Człowieka nie stać na podstawowe potrzeby, a mnie to już w ogóle dopadł kryzys. Nie stać mnie nawet na bluzkę z bazaru! Ledwo wystarcza mi na jedzenie i na tym się kończy. Myślę jakby podreperować swój budżet ale cokolwiek nie wymyślę - to trzeba mieć wkład własny. A ja tonę w długach. Jak tak dalej pójdzie wyląduje z dzieckiem na ulicy. Płakać się chce. Gdyby coś się teraz stało *odpukać* to jestem w czarnej d*pie (kolejna pożyczka). Macie jakieś pomysły? Porozmawiajmy proszę Potrzebuję chociaż wsparcia

jakieś unijne dotacje w urzędzie pracy? kiedyś coś tam takiego było

Gość biedulka biedna
Tak, tylko że ciężko dostać. Ci co tam pracują mają znajomych ... więc znajomi dostają a nie taki szarak jak ja.

A próbowałaś starać się o dotacje unijną, czy od razu wychodzisz z założenie, że nic z tego?? Bo z takim podejściem to nic ci sie nie uda. Wielu moich znajomych dostało dotacje unijna i wcale nie przez znajomości.

Gość biedulka biedna
próbowałam

jeśli poróbowałaś to ok, ale są jakieś wymogi, które trzeba spełnić i tyle moze połaź troche za tym, jak to tylko znajomi dostają to idź do Dyrektura Pupu i zadaj pytanie dlaczego nie mozesz otrzymać, a spełniasz wymogi? niech Ci na piśmie da odpowiedź

dotacja unijna odpada bo trzeba mieć wkład własny. Najlepsza dotacja z UP - i wcale nie trzeba mieć znajomości - trzeba tylko napisać dobry biznesplan i nie dać się zbyć paniom z urzędu. Ja dostałam 6 lat temu dzięki uporowi.

Gość biedulka biedna
próbowałam właśnie w PUPie, nie unijną, przepraszam nie doczytałam.