Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlight 25

Odbiłam żonatego i...

Polecane posty

Gość kokolokoooo32
Tobie się po prostu nudzi, i dlatego wymyśliłaś/eś fikcyjną postać. Co za psychol

No dobrze, ale to bez znaczenia. Tak czy siak, nie gniewaj sie:) Buziaczki:)

Gość kokolokoooo32
głupek. Taki z ciebie pisarz jak z koziej dupy trabka Jako artysta mógłbyś się wykazać większą weną

Gość girigiri
"Drogie Panie bo.. jak się dba tak się ma . Jak jesteście zrzędzącymi, rozczapirzonymi babami, to nie dziwcie się że facet od Was ucieka Mężczyźni lubią kobiety młodsze (pomijając wygląd bo to jest oczywiste), za ich życiową energię, radość, beztroskosc i bardzo często :dziewczęce, infantylne zachowanie Tyle w temacie " ------------jasne ,jasne , tylko ze te mlode , energiczne kochanki kiedys tez sie zestrzeja i co wtedy ? Czas na mlodsze, na bardziej energiczne ? I koleczko sie zamyka. A jak dziala , jak postepuje kurwiarz ? Odpowiedz sobie sam 38-latku . Bo o ile kurwirz szuka infantylnosci i mlodosci ,to kochanka szuka meza i nie zwsze bedzie mloda i infantylna .

ee ta postac nie zasluguje na wieksza wene, to wlasnie ma byc taka prosta kochanka, ktora sie przyczepila i nie chce odczepic. Materializm i seks w czystej postaci.

Gość kokolokoooo32
Wiesz, ni e wierze że piszesz cokoliek. Serio,według mnie masz chorą psychikę

Gość Drogie Panie bo...
Nie chodzi tylko o wygląd. Jest wiele kobiet, które po 30 są równie atrakcyjne fizycznie, co te młode. Chodzi o pewne cechy, które występują zazwyczaj u młodych dziewczyn. Mężczyzn pociąga infantylizm (ale nie głupota) i dzewczęce zachowanie, ze wzgledu na nature pryzwodcz, jaka drzemie w wiekszosci merzczyzn. Nature przywodcy, czyli opiekowanie sie kobieta

tak i dlatego wiekszosc kochanek zaniza swoj poziom, udajac glupie, bezbronne idiotki, ktorymi trzeba sie "zaopiekowac":)

btw. kobiety w przedziale wiekowym 30-35 potrafia byc bardzo atrakcyjne.

Gość do figaa
tak to wyglądało od poczatku, te wypowiedzi były przesadzone, jeśli piszesz powieść to powodzenia, a swoją drogą liczba mądrych inaczej na tym forum poraża

Gość Drogie Panie bo...
Ja preferuję jednak Panie 30- ;)

Gość do figaa
z drugiej strony po zastanowieniu, postać którą stworzyłeś nie jest tak bardzo nierealna jak by się mogło wydawać

Gość gffgfkrol
figa uwierzyłem, że może być na tym świecie taka osoba jak opisywałeś. Na szczęście ludzie mają jeszcze trochę godności. Nie fajnie, że tak zrobiłes ale pozdrawiam

Gość Do Drogie Panie bo...
Oj żebyś się nie preliczył...Ciekawa jestem, czy masz żonę

do figaa: wiem, czasami za bardzo wczulem sie w role, ale wlasnie po to byl mi potrzebny ten eksperyment, zeby sie o tym dowiedziec. Ta postac bedzie na pewno jeszcze dopracowywana, ale jest o tyle wazna, ze budzi duze emocje. Co nie zmienia faktu, ze jednak 90% osob "kupilo to".

Gość Drogie Panie bo...
Jeśli swoją powieść piszesz pod kątem sprzedania jak największej ilości ksiązek, to marnyy z Ciebie pisarz ;)

gff: takie osoby wystepuja, bo przeciez zdrad i kochanek jest duzo. To nie ja zreszta zalozylem ten watek. Niedoszla kochanka mojego ojca zachowywala sie w bardzo podobny sposob. Wiem, ze niefajnie postapilem, ale ostatecznie nikt nie umarl:)

Gość do figaa
z tego co widzialem kupiło, dla mnie jako dla faceta nierealne było, że jakiś 37-letni lekarz poleciał na taki bezmózg, ale życie zna dziwniejsze przypadki, bardzo umiejętnie dozowałeś informacje i byłeś konsekwentny w zaprzeczaniu, że to prowokacja, stąd 90% sukcesu - i o to chodzi

Drogie panie: moja powiesc pisze hobbystycznie kolego, nie wiem co sie z nia stanie i kiedy ja zakoncze. To byl po prostu eksperyment, dotyczacy zupelnie drugoplanowej postaci:) Chcialem zobaczyc jakie emocje wzbudza, co moze powiedziec, a co bedzie juz przesada. Kiedy 1-2 osoby zaczely pisac o prowo, to zaczalem pewne rzeczy korygowac i juz mniej wiecej wiem jak to pownno wygladac. Dzieki tak czy siak:)

wiem, bo moj ojciec jest lekarzem i szybko spuscil na drzewo namolna panne, mimo ze nie miala 32 lat, a 27;] Ale prezentowala podobny poziom jak Figa32, czyli marny.

Gość Drogie Panie bo...
Cóż, nie mam przekonania co do Twojego talentu pisarza;) Sam fakt, że postać z książki przeniosłeś na babskie forum internetowe świadczy o braku profesjonalizmu. Mimo wszystko powodzenia życzę ;-)

A kto jest lepszy w ocenianiu kobiety jak nie inne kobiety?;] W kazdym razie dziekuje za dobre zyczenia;] Aha i powtarzam: to moje hobby, nie uwazam sie za Arthura Conan Doylea;]

Gość Wszyscy afceci to.
faceci to świnie i kurwiarze a Ty Bo Drogie Panie Bo tym bardziej. Myślisz, że jakaś młoda dziewczyna zainteresuje się bezinteresownie 38 latkiem??? Hahahahaha śmiech na sali.

Gość Drogie Panie bo...
Czyli rozumiem, że głównymi czytelnikami Twojej powieści będą kobiety;) Powodzenia w pisaniu książki ;-)

Gość Drogie Panie bo...
Widać, wypowiadają się tu również frustratki..

Drogie Panie bo: czytelnikami mojej powiesci, jesli kiedykolwiek ja wydam beda przede wszystkim milosnicy kryminalow:) "Figa32" to postac drugo, jesli nie trzecioplanowa:)

Gość girigiri
Drogie Panie bo ----bzdury piszesz . Po pierwsze bardzo dobrze ,ze Figaa przenisl sie na forum kobiet . Tu moze zaczerpnac wiecej informacji , uwiarygodnic postac, zaczac myslec jak kobieta. A inspircje mozn czerpac z roznych zrodel . Co do postaci Figi byles przekonujacy , fakt ze postac troche przerysowana,ale sklonna jestem uwierzyc ze takie osoby sie tez istnieja. A co do twojego wpisu o infantylnych kobietach , tez sie mylisz. A ten infntylizm czesto nie jest prawdziwy . Kobiety graja, obstawiaja sobie cel , a kobieta tylka nie daje za darmo.Czesto sie zakochuja chociaz mial byc tylko seks.Czesto nie chodzi o samego kochanka co o fakt pokonania rywlki .Rozne sa przyczyny , rozne kobiety , ale faceci sa glupi i nie potrafia rozpoznac ich falszywosci i tego o co tak naprwde im chodzi.I na pewno nie tylko o seks , o seks moze chodzic mezatce nie wolnej . Wolna chce usidlic i czesto gra role w jakiejs kochas chcialby ja widziec .

Gość Drogie Panie bo...
Coś w stylu "koniec świata w Breslau" Krajewskiego? Wszystkie kobiety w "koncu świata...." to zepsute nierządnice ;)

Gość a macius pisalem ci 2 dni temu
ze jestes prowo :classic_cool: trzeba miec dryg do tego sam pare lat temu stworzylem fikcyjna postac. Wyrwalem dwie laski i na seks i sie ulotnilem :D.