Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starlight 25

Odbiłam żonatego i...

Polecane posty

Gość Magdalennn__
Wiesz, po części Ci się nie dziwię... Nie wiem czy czytałaś moje wypowiedzi. Ja też spotykałam się z żnatym, tylko że ja nie wiedziałam przez rok o żonie!

Gość starlight 25
on nie jest żonaty już dawno :O

Gość Magdalennn__
Ciekawe co Ty sobą reprezentujesz, obrażając ludzi takimi epitetami

Gość Magdalennn__
Ale dzisiaj jesteśmy szczęśliwym małżeństwem:) Jestem w Twoim wieku

Gość starlight 25
Magdalenn, przejrzałam tylko (muszę nadrobić te kilkanaście stron). Oszukał Cię, nie ma co ukrywać. Ale potem udowodnił, że mu zależy- rozwiódł się, pomagał Ci. Wiem, że nie da się zapomnieć kłamstwa osoby bliskiej i to w tak ważnej sprawie, ale dobrze, że mu dałaś szansę. Czas pokaże, czy z niej skorzystał.

Gość justyna naturalna blondyna
Nie przejmuj sie jego ex, i tak juz po ptokach. Ona sobie poradzi

Gość Magdalennn__
A masz co nadrabiać;) Lecę na rower bo szkoda mi takiej pogody:)

Gość justyna naturalna blondyna
Zreszta rownowaga musi byc - ktos musi cierpiec by ktos inny mogl byc szczesliwy

Gość młoda_Zona
Cześć Ja jakiś czas temu równierz trafiłam na kobiete,ktora probowala rozwalić nasze małżenstwo....co z tego ze było dziecko?? ją to malo obchodzilo. Nigdy nie będziesz w stanie sobie wyobrazic co czuje taka kobieta dopoki sama tego nie przezyjesz! Dziwie się,ze ta kobieta wogole Cie do domu wpuściła,nie zycze wam szczescia

na świecie pełno jest wyrachowanych idiotek, które tylko czyhają na to, aby w jakims malzenstwie pojawił się kryzys (albo wykorzystują istniejący już) i później zarzucają sidła na niego i albo facet jest mądry i odrazu taką koorewkę wyczuje, albo poleci na nią i straci wszystko... no cóż. nie wiem jak można być takim ludkiem bez zasad jakichkolwiek.rozbijać czyjąś rodzinę, z dziećmi z przeszłością....nienormalne to dla mnie!:o

Gość młoda_Zona
rownież nie potrafie tego pojąć...ehh szkoda gadac. Na szczęscie w Naszym porzypadku mąż dobrze przemyśłał sprawe wybrał rodzine, nie udało jej sie osiagnac czegos czego tak bardzo pragnęła. teraz jestesmy szczesliwi,dziecko ma wspaniała rodzine i nie wyobrazam sobie,ze moglo byc inaczej

Oj tak tak, pomarudźcie sobie żonki :) Dziecko ja nie obchodzi... / Jak można sypiać z żonatym... / dla mnie taki facet nie istnieje... / wykorzystują kryzys... To śmieszne - prawda jest taka że jak facet KOCHA swoja żonę to żadna, absolutnie żadne kobieta nie jest w stanie go odbić ani nawet zainteresować swoja osobą. A jak jest kryzys, zaniedbana i ciągle zrzędząca żona a facet jest "grzechu wart" to niby czemu nie skorzystać??

Gość to sobie wyobraz
bo w nastepnej takiej mezus moze sie zakochac:D i zostaniesz gola i wesola z bachorem

Gość to sobie wyobraz
to bylo do mlodejZonki

jeszcze zona nie jestem, ale nie mam zadnego zamiaru zaniedbac sie po slubie wiec oszczedz sobie swoje glupie komentarze. nie mam zdania o takich jak wy dobrego, dla mnie zwykle scierwa, ktore nie licza sie z innymi, dla was najwazniejsze jest to, ze wy bedziecie szczesliwe, bo zycie jest tylko jedno, ble ble ble!:o wolnych facetow rownież jest mnóstwo. a zajetych zostawcie w spokoju!

Gość młoda_Zona
Nic nie wiesz,nie wiesz jak jest między nami,jak było,nie wiesz co było powodem zdrady więc jakim prawem sie wypowiadasz???!!

Gość młoda_Zona
i zaniedbana nie jestem i nigdy nie byłam!! goła i wesoła?? haha dobre,myslisz ze kazda kobiete mąz utrzymuje??

Gość to sobie wyobraz
nie ciskaj sie babonie. piszesz ze sobie ne wyobrazasz odejscia meza. a ja mowie ze nie mozesz byc niczego pewna. lepiej sobie wyobraz i zacznij byc samodzielna (bos pewnie przyssana do mezowskiego portfela). masz prace? wlasna kase? nie mowie ze on cie rzuci. mowie ze w zyciu lepiej byc przygotowanym na wszystkie ewentualnosci bo mozna sie obudzic z reka w nocniku.

Gość Lubimy cuda
ale, są tak rzadkie jak ciele z dwoma głowami. Niestety, skłonność do kłamstw i nielojalności to poważna skaza charakterologiczna i jest wykorzystywana przez takiego nie tylko przeciw wybranym, lecz zawsze by interes takiego osobnika nie utracił, przeciw wszystkim . Prawda jest niepodważalna i nie da się z dziwki zrobić z powrotem dziewicy, z kurwiarza wiernego, a z kłamcy uczciwego. Jeśli ktoś sprzeniewierzy się tej prostej zasadzie, czy to dla własnej korzyści, czy nawet w dobrej wierze, to za jakiś czas boleśnie się przekona, że odstępstwo od tej prawdy mocno poturbuje zainteresowanego przez taką wypaczoną osobę. Czyli wróci nam los z nawiązką to co sami przyklepaliśmy złego wcześniej.

Gość młoda_Zona
Oczywiście oboje pracujemy,mieszkanie jest moje on swoje wynajmuje,nie jestem do niczyjego portfela przyssana,niczyja utrzymanka nie jestem

Gość młoda_Zona
Ja niczyja utrzymanka nie jestem,wyobraz sobie,ze nie kazda tak ja Ty siedzi na utrzymaniu męża

tak, tak... kochanki najgorsze kvrwy, mężowie święci, a żony idealne bez skazy... bla bla bla. Niestety świat nie jest tylko czarno - biały.

Gość młoda_Zona
W kazdym razie zycze miłego dnia...