Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tynka_86

blagam o pomoc

Polecane posty

oczywiście że chce. modlić się bede że dzisiejszy wynik jest bledny- ze w rzeczywistosci jest duuuuzp wyzszy!

Gość pozdrawiam palcem wskazującym
jak masz sie tak stresować to niech rano mąż do apteki skoczy po jeszcze jeden test albo i dwa i z porannych sików wynik będziesz miała jak znalazł. No już jak 2 testy się pomylą to do sądu tylko sprawę oddać ;)

Gość assialbnn
napewno tak bedzie trzymam kciuki ;) zapisz sie do lekarza i niech Cie wysle na usg :)

dziękuję bardzo za miłe słowa. USG to i tak za jakieś 2tyg- wcześniej nie ma sensu.

Ale o co ci chodzi bo nie rozumiem? Beta jest 9 a ciąża jest powyżej 2 z tego co się orientuje czyli ze wyszła ci ciąża widocznie bardzo wczesna.

przede wszystkim to staraj się nie denerwować bo to może najbardziej teraz zaszkodzić - może jakieś głupie komedie/filmy, byle nie myśleć? poza tym trzymam kciuki! a nie ma u Ciebie w mieście całodobowego laboratorium żeby nie musiała czekać do poniedziałku? i może faktycznie, tak jak dziewczyny radzą - kup inne testy np dwa każdy innej firmy.

aa juz wiem o co chodzi. Wiesz co moze to na prawdę bardzo wczesna ciaza ja w 36 cniu cyklu mialam betę 80. Bardzoooo niska, a jednak Zochenka zdrowa. Moze tez Ci sie wwszystko poprzesuwało i stad niski wynik bo to dopiero sam początek. Tego Ci życzę!

ale kochana...ja wiem że jestem w ciąży- @ nie ma, test pozytywny, beta pozytywna. Chodzi mi o fakt czy to prawidłowa ciąża bo wynik niski, po za tym jak może sikany test pokazać ciąże (czy czulości 25) skoro beta 9 ?? tylko o to mi chodzi...dlatego modle się że lab się pomyliło :(