Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOnikaaaaaa24

powiem wam ,ze od samego poczatku mi cos nie pasowało w rodzicach Madzi

Polecane posty

Gość MOnikaaaaaa24

jakoś tak wyczuwałam w nich cos niedobrego.. ale myslałam ,ze mi sie wydaje bo w koncu trzeba im wspolczuc bo dziecko porwali teraz jestem przekonana ,ze oni specjalnie je zabili przykre ,ale prawdziwe :( wolałabym żeby tak nie było ...ale tak mysle

Gość Iwonka........................
No własnie mówili o tym w telewizki przed chwila ze maja jakies nowe dowody na to ze to moze nie był wypdaek. Moze? a Raczej na pewno

Gość nie smiejcie sie........... !
zaczadzili

Gość uwazasz ze zrobili to
ten caly medialny shoł z premedytacja na zimno tak dla kasy ?! ze tacy z nich dobrzy aktorzy ? to z jaka łatwościa mogą klamać zawodowi aktorzy czy ci pracujacy na codzien w mediach :D od dzisiaj nie ogladam tv bo oni tam zarabiaja ogromna kase a z nas jaja chyba se robia

Gość franeg
ojciec to może i dobry aktorzyna ale katarzyna to nie ciągle ryja śmiała

Gość franeg
tylko ta matka tego ojca prawdziwa się wydała a rutek idzie do paki na 2,5 lata szkoda mi go

Gość Iwonka........................
a oni sie teraz boja ze ludzie mogą cos im zrobić. Mam to w dupie czy im sie cos stanie. I głupie pytanie ojca Madzi. "Kto wtedy za to odpowie jak nam sie cos stanie?" Matka Madzi na pewno cos wymysli żeby im sie nic nie stało ona jest dobara w wymyślaniu. A moze sama sobie cos zroni i wymysli że ktos jej cos zropbił. :P nie wierzez że mogę być tak wredena ale jestesm Nie cierpie tej parki

Gość średnikkreskanawias
Spadaj - nic nie wiesz!!!

Gość Nooo!
Kurcze myslalam ze juz sie ten cyrk skonczyl? a wy jak sepy, krazycie nad ta rodzina!! W Pana Bogaa sie bawicie..czy co?? Przestancie wypisywac te wasze brednie, bo sie rzygac chce!! Zostawcie " cesarzowi" co cesarskie ....a Bogu!! ...co Boskie!!nie macie co robic?? za porzadki ie wziasc!! bo syffff macie po katach!!

Gość nie bawimy się w Boga
... tylko oczekujemy sprawiedliwości, której w Polsce chyba brak. Za wyniesienie masła ze sklepu babcia miała mieć odsiadkę, żona za zabicie męża alkoholika, który katował ją latami idzie na wieloletnią odsiadkę, a za zabójstwo dziecka rodzice Madzi wożą się po Polsce i użalają się nad sobą. Jaki normalny rodzic po upadku dziecka (w co wątpię) zakopuje je w gruzach? Mam nadzieję, że w końcu ich posadzą na długie lata... a ona nigdy nie będzie mogła mieć dzieci.