Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

auc.... boli!!! damski dylemat.

Polecane posty

jutro musze zalozyc szpilki a obtarlam sobie piety na koncercie (zaluje ze nie wzielam wygodniejszych butow). mam zaklejone plastrami.. jedyne buty w ktorych mnie nie boli to botki ale nie pojde w botkach na impreze, za cieplo.. sa na to jakies specjalne plastry moze?? jak sobie poradzic?

Gość nie spie od wielu nocy
są, takie żelowe, super, compeed coś tam

Gość hgkf
adidasy, albo jakieś wychodzone skórzane baleriny

Gość cjtry
compeed sa okej, ale w tym wieku to juz bez róznicy botki, kozaki, trampki

Gość nie spie od wielu nocy
dołączam z ciekawosci :)

A co do botków to czemu nie? Przecież to impreza :) wszystko dozwolone :)

nero powiadasz. słucham i słucham, ale nie potrafię odnaleźć piękna w tym rodzaju muzyki. po kilku minutach przebywania na takiej imprezie pozabijałbym uczestników zabawy, albo przynajmniej wywołał jakieś zamieszki. pierdolca można dostać, no ale to kwestia gustu, nad którym nie należy się rozwodzić. . . . p.s. 25 Poundsów to niewiele.

Gość ze jakkkkkkkkkkkkkkk
zaloz buty bez piety:P w tamten wekend po lodnynie juz chodzily laski w klapeczkach na obcasiku ;)

Gość ze jakkkkkkkkkkkkkkk
zona pamietak jak moweilas cos o tych zastrzykach na opaleznizne. i jak??? dalo to cos?

Spoko Petard - dwa dropsy i jest git :D Mimo, że na co dzień muzyka klubowa na co dzień mnie (delikatnie mówiąc) irytuje.

nie umiem chodzic w klapkach na obcasiku! zabila bym sie chyba... mam takie na paseczku ale i tak jedynie te botki boli, wszystko co dotyka piety boli, jedynie te botki jakos uchodza. ale gdzie ja teraz kupie botki jak to moda letnia juz wchodzi?????

"Mimo, że na co dzień muzyka klubowa na co dzień mnie (delikatnie mówiąc) irytuje" Mnie także............. z tą jednak różnicą, że nie tylko muzyka. Chyba można śmiało powiedzieć, że nie idę z postępem i z duchem czasu. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że jestem nieco staroświecki.

A powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Co robią brytole po godz, 23, kiedy nie można już kupić ani half pint piwa?

hehehh.Czyli dokładnie wtedy, kiedy się wyniosłem. . . . . Ciekawe było to, że jednego piwa kupić się nie dało, ale już 24 pak- jak najbardziej.

Gość kczka donalda
Ludzie i ich problemy życiowe.. jakie plastry... ide na pastwisko i se strzele w łeb....

Gość Nox Czarownica.
babka po 30stce i chodzi na imprezy dubstep troche żenujące cóż... beda sie śmiali że ktos z mamusią przyszedł:D