Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nijak26900868995

Pękła gumka, nie było wytrysku

Polecane posty

Gość nijak26900868995

Witam, dzisiaj kochałam się z chłopakiem. Zmienialiśmy często pozyje (jak zwykle), kochaliśmy się w jednej przez jakieś 2-3 minuty i jak wyszedł, zauważyliśmy, że gumka pękła (przy wejściu była jeszcze cała). Założył nową i robiliśmy to dalej... Twierdził, że czuł, że nic wtedy z niego nie wyciekło, i w sumie, nie był zbyt mokry. Jednak mam pytanie...okres miałam 14.03 i z kalendarzyka owulacyjnego wyszło, że od dwóch dni mam dni płodne, a owulacja będzie dopiero za dwa dni. Mam pytanie...nie wykluczam, że z niego się coś wydzieliło i stąd moje wątpliwości....jaka jest szansa, że zajdę w ciążę? Ja osobiście sądzę, że chyba niezbyt duża, jednak wolę się zapytać, może ktoś z was już tak miał i ma jakieś doświadczenie....za tydzień i tak już idę do ginekologa przerzucić się na tabletki (to był już drugi raz, że pękła gumka, mimo że to firmowe D-xy!). Wolę tutaj zapytać, może ktoś może mnie trochę bardziej oświecić.. właśnie zauważyłam, że zostało we mnie kawałek gumki (sama końcówka)...i jak czytam, nie jestem jedyna, której stało się to samo z D-xami... Chciałam jeszcze dodać, że po tym jak zauważyliśmy, że pękła gumka, przerwaliśmy na chwilę stosunek i poszłam przepłukać wnętrze..i dopiero potem założył nową. Jednak martwi mnie, że został we mnie ten mały kawałek gumki... Z góry dziękuję za wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość kawazbożowomalinowa
niczym sie nie martw, nie tak latwo zajsc w ciaze jak sie wydaje.

Gość nijak26900868995
no...bywają różne przypadki, stąd moje pytanie. A po tym jak zauważyłam kawałek prezerwatywy w sobie (co mnie bardzo zdziwiło), to tym bardziej się zmartwiłam

Gość kawazbożowomalinowa
powiem ci pewna rzecz, jak sie bedziesz martwila to okres ci sie spozni, dostaniesz szalu, bedziesz plakac i spazmowac, a on przyjdzie troszke pozniej, wiec radze nie stresowac sie sytuacja bo po 1) nie jest latwo o dziecko, wiele par sie stara i nie moze miec 2) wiadomo ze trzeba taka opcje brac pod uwage, ale zycie jest jedno boze:) nic sie nie martw na zapas, tyle ci moge poradzic

Gość kawazbożowomalinowa
ja tez przed matura hehe:) takze witam w klubie, dziewczyno nie boj sie mowie ci serio nie ma narazie takiego powodu, stalo sie trudno czasu nie cofniesz ale sama mowisz ze nie bylo konca wiec nie dopowiadaj sobie :)

Gość nijak26900868995
nie dopowiadałabym sobie, jakby nie przypadki, kiedy doszło do zapłodnienia poprzez plemniki zawierające się w śluzie. w sumie normalne, każdy by się w takiej sytuacji stresował..

Gość nijak26900868995
byłoby dobrze, jakby nie ten kawałek gumki, który we mnie został..!

Gość kawazbożowomalinowa
jak chcesz pogadac 1785874

Gość nijak26900868995
jeżeli to numer GG, to uprzedzam, że nie mam go już od....jakichś 4 lat ;)

Gość kawazbożowomalinowa
ugh nienawidze pisania na forum, czytac tak ale pisac.. haha no dobra, ale kolezanko nie mysl o przyszlosci bo cie to zgubi i o czarnych scenariuszach;p

Gość nijak26900868995
no....a ja należę do osób, które zaplanowały już sobie najbliższe dwa lata ... (;

Gość kawazbożowomalinowa
tam zycie podzielilam na epoke przed matura i epoke po maturze hehehe:) no ale kazdy lubi co innego :D