Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why tak je

Zawsze mi sie wczesniej konczy krem na noc

Polecane posty

Gość why tak je

jak kupuje krem do twarzy to od razu na noc i na dzien . I zawsze ten na noc mi sie pierwszy konczy . Na dzien mam pol sloika , a na noc juz pusty💤 :-0

Gość wspolczuje, ale z nim
robisz makijaz? pod makijaz nie nawalisz za duzo kremu bo wiadomo, a na noc grubsza wartwa kremu nie przeszkadza

Gość Skłamałabym mówiąc
że Twój wątek jest interesujący

Gość why tak je
tak robie delikatny makijaz , tez mysle ,ze to musi byc zwiazane z konstystencja. ,,Skłamałabym mówiąc,, -jakze mi milo , zaszczycilas swoja obecnoscia nudny topik :-P Po kiego na taki wchodzisz ?

Gość why tak je
tak robie delikatny makijaz , tez mysle ,ze to musi byc zwiazane z konstystencja. ,,Skłamałabym mówiąc,, -jakze mi milo , zaszczycilas swoja obecnoscia nudny topik :-P Po kiego na taki wchodzisz ?

Gość Skłamałabym mówiąc
że nie zrobiło mi się żal gdy zobaczyłam Twój pusty topik więc chciałam Ci odpowiedzieć jakoś, ale widzę , że jednak cieszy się pewnym powodzeniem

Gość iza barczyk
Potwierdzam - kupiłam krem rozmarynowy HB 2 miesiące temu. Efekty to na pewno zwężone pory, ale przede wszystkim skóra, która w końcu wygląda naprawdę ładnie. Ciesze się, że spróbowałam - mój poprzedni krem na nic tak naprawdę nie dawał żadnych pozytywnych zmian.

Gość verenia
hej kupilam krem rozarynowy, o kótrym tutja piszą i krem bardzo podrażniał skora piekła. tak samo mamie i siostrze. z tym, że siostra dostała bąbli i musiała się leczyć strydami kilka tygodni.