Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicotine

o sobie samym

Polecane posty

witam. poszukuję ludzi do rozmowy. kogoś, kto tak jak ja nie wiem gdzie się zgubił. chce się odnaleźć, ale nie jestem pewna czy osoba, którą znajdę to ta sama osoba, którą sobie wyobrażam. mam 19 lat i jestem dziewczyną.

Gość ktosia z Łomży
a o czym chcialabys porozmawiac?

o wszystkim. chce rozmawiać o wszystkim. chyba odrzuciłam wszystkich, z którymi to robiłam. i narazie nie moge wrócić, więc szukam ludzi tutaj. tych, którzy nie muszą mnie oglądać. lomu: gdzie? u siebie. za miesiąc matura. nie mam pojęcia co robić. jak to zrobić. dlaczego musze decydowac o całym życiu w momencie w którym nic nie umiem, nie potrafię i wszystkiego sie boje.

o wszystkim. chce rozmawiać o wszystkim. chyba odrzuciłam wszystkich, z którymi to robiłam. i narazie nie moge wrócić, więc szukam ludzi tutaj. tych, którzy nie muszą mnie oglądać. lomu: gdzie? u siebie. za miesiąc matura. nie mam pojęcia co robić. jak to zrobić. dlaczego musze decydowac o całym życiu w momencie w którym nic nie umiem, nie potrafię i wszystkiego sie boje.

Dzieciństwo minęło i już łatwiej nie będzie :) Nie myśl za dużo, jeśli nie potrafisz sobie przyszłości zaplanować. Co ma być, to będzie. Ja przed maturą miałem plan na życie, ale nie dostałem się na studia i wszystko poszło się jebać... Poszedłem do pracy, po jakimś czasie zaczęła mnie nudzić, więc ją zmieniłem. W żadnej pracy nie zagrzałam miejsca dłużej niż pół roku. Aż trafiłem do tej, którą mam teraz. Już prawie 7 lat i nie zamieniłbym jej na żadną inną. Czasem nie warto planować.

czyli mam po prostu wszystko olać, i niech życie leci jak chce? widzisz, znalazłeś się. siedem lat. gratuluję, jeżeli praca cie satysfakcjonuje i jesteś szczęśliwy.