Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

Gdy facet nie chce sexu...

Polecane posty

Gość sssssssshhhhhhhhhhhhhhhhhh
wazne jest tez dopasowanie fizyczne i temperamentem tego juz sie nie da nauczyc ani zmienic Dopasowanie fizyczne? Idz pogadaj z seksuologiem to ci cos powie na ten temat. Gadasz o seksie jakbys byla dziewica a podobnie nie jestes. Co do temperamentu, to twoj przyklad doskonale pokazuje jak to jest Jestes glupia, nie znasz podstaw, nie wiesz ze sie temperament zmienia itd.

A KWESTIA UPODOBAŃ NIE MA NIC WSPÓŁNEGO z ilorazem inteligencji. Alez oczywiscie ze ma. Trzeba byc idiota zeby sadzic inaczej. To nie przypadek jacy ludize chodza do teatru i opery a jacy sluchaja disco polo

Nie bede uzywal synonimow slowa glupia, bo ten wyraz doskonale oddaje to co chce powiedziec o Tobie, niestety Trzymam kciuki za Ciebie jednak, moze zrozumiesz swoja glupote i zmadrzejesz, dla swojego dobra

co taki seksuolog powie? czytalkem kiedys artykul starowicza i bylo o tym i mniej wiecej wiem jaka jest ich opinia co do zmiany temperamentu dlczego ktos ma ktos ma sie nie dopasowac temperamentem a potem liczyc ze sie zmieni na lepsze zamiast sie dopasowac i liczyc sze sie nie zmieni na gorsze wklejam tu swoje zdjecie i prosze o opinie czy taki cienki i krotki jest dla was osobiscie bo kazda kobieta ma inne preferencje wystarczajacy chodzi o sama wielkosc zakladajac ze facet wie o co chodzi i nie piszcie zebym obcial wlosy bo nie mam dziewczyny wiec nie ma po co http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/487dfe2f083d000c.html

Idź wyładuj frustracje na innym forum, i kup słownik synonimów. Nie mam ochoty dyskutować z kimś kto ma ubogi zasób słownictwa i nie ma argumentów.

Gość dabrowiecki
ssssssshhhhhh a jak w takim razie nauczyc sie seksu z osoba ktora raz na pol roku ma potrzebe??? dosc rzadkie lekcje!

Gość Despina
No nie mogę z Tobą sssssssshhhhhhhhh wiadomo, że po pierwszym nieudanym seksie bym nie uciekła ale gdyby moje starania nie wypaliły?Bo nie pisz mi,że z kazdego faceta mozna zrobic super kochanka.I na odwrót.. Mój narzeczony jest moim pierwszym seksualnym partnerem.Z Nim miałam swój pierwszy raz i byłam nie doświadczona ale wiadomo, że seksu mozna sie nauczyć i teraz jestem gorąca kochanką:)

Podalem Ci juz kilka argumentow, oczywiscie reakcj brak. Prawda kole w oczy. Zadlaem Ci pytanie.Jak to jest ze sprawdzilas swojego partnera w lozku, bo to robisz na poczatku, a teraz jest zle w tym zakresie? Jakies wnioski?

a z zajebisty kochanek może się przeistoczyć w ciepłe kluchy. dziwi mnie kwestia, że temperament seksualny może się tak diametralnie zmienić.

Z kazdego faceta, zdrowego i chetnego mozna zrobic dobrego kochanka, nie z kazdego super kochanka, bo nie kazdy ma taki talent, ale dobrego mozna.

dziwi mnie kwestia, że temperament seksualny może się tak diametralnie zmienić. Dziwi Cie, bo nie znasz podstaw, wiesz bardzo malo o seksie. Juz Ci to pisalem! Dla kogos kto ma chociaz srednia wiedze o seksie, nie jest to dziwne. Nadrob braki w tym zakresie to nie bedziesz sie dziwila i nie bedizesz zaczynala sprawdzania faceta od lozka. Jednym slowem zmadrzej

nie rozumiesz o czym się toczy dyskusja, nie o jakość kochanka, ale o brak ochoty na sex... czy to jest dla Ciebie jakas roznica, czy nie bardzo... żejeli już jesteś taką alfą i omegą to napisz co powoduje taki spadek temperamentu seksualnego u mężczyzn...

Gość Despina
ale dobry kochanek to nie tylko jakość ale ilość...:) Czy mozna zwiekszyć w człowieku chęci do częstego seksu a nie raz na miesiąc?

No ale przeciez pisalas ze trzeba sprawdzic faceta w lozku takze pod katem dopasowania fizycznego(o zgrozo, co za glupota, kazsy seksuolog by Cie wysmial) i pod katem temperamentu! Tak jakbys nie wiediziala ze tempperament jest zmienny.... Twoja niewiedza w tym zakresie jest przerazajaca

o tym zmadrzeniu już pisałeś, a skoro ja jestem taka głupia, Panie Mądry, to przedstaw swoją teorię w zakresie temperamentu.

przespanie sie z kims daje nam tez duza wiedze o danej osobie czasem wieksza niz 7 randek mozna poznac naturalne zachowanie tu nie da sie tak latwo udawac oszukiwac ale wiadomo lepiej sie szanowac mozecie ocenic wklejam tu swoje zdjecie i prosze o opinie czy taki cienki i krotki jest dla was osobiscie bo kazda kobieta ma inne preferencje wystarczajacy chodzi o sama wielkosc zakladajac ze facet wie o co chodzi i nie piszcie zebym obcial wlosy bo nie mam dziewczyny wiec nie ma po co http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/487dfe2f0 83d000c.html

Co do zmiany temperamentu to jest to bardzo skomplikowana sprawa i nalezy ja rozpatrywac w kontekscie indywidualnych przypadkow. Musialbym wiedziec znacznie wiecej o twoim partnerze, waszym zwiazku bym mogl wysnuc jakies hipotezy.

do despina. Wiesz tak naprawdę bez leczenia się nie da... już to przerabiam od dawna. Ludzie dobierają się pod kątem preferencji seksualnych jak i temperamentu. Skoro ja mam duży popęd i sex raz dziennie dla mnie jest ok, poznaje kogoś kto ma taki sam temperament, a po jakimś czasie okazuje się, że tej drugiej stronie się zmieniło. Nie da się nic zrobić, jeżeli druga strona nie chce tego leczyć i zmienić.

o kwesti dopasowanie jest mowa w kamasutrze to nie jest jakisc wymysl ludzie sie roznia pozatym sa skrajnosci jest duzo facetow z penisami ponizej 10cm i takich powyzej 18cm nie kazda kobbieta bedzie z takiego zadowolona tak samo z gruboscia sa bardzo grube jak przedramie i chude jak dwa palce zaden seksuaolog by mnie nie wysmial do tego z bardzo krotkim penisem nei mozna robic tego w niektorych pozycjach co z tego ze temperament jest zmienyy nie wiemy czy sie zmieni i w ktora strone dlatego lepiej zeby byl chociaz na poczatku dopasowany tak samo kazdy moze zachorowac albo miec wypadek czy to oznacza ze nie ma roznicy czy wiazemy sie ze zdrowa czy chora osoba

co do wielkości członka, to spotykałam się dość dawno temu z facetem, który miała bardzo małego penisa, a łóżku był najzajebistszym kochnkiem, jakiego znałam... więc nie ma to znaczenia

Wiesz tak naprawdę bez leczenia się nie da... już to przerabiam od dawna Taka prosba do ciebie, nie pisz o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Kazdy seksuolog by cie wysmial, kazdy

Facet jak tez kobieta, moze nagle, z dnia na dzien, przestac sue chciec kochac z roznych powodow, to jest normalne i spotykane. To nie jest nic nadzwycaajnego, tylko trzeba miec minimalna wiedze na ten temat, jak sie jej nie ma to jest tylko zdziwienie

dla ciebie nie mialo to znaczenia a dla innej tak a co by bylo po urodzeniu kilku dzieci i pamietaj ze moze byc jeszcze mniejszy nie ma tu dolnej granicy sa faceci ktorzy maja 8cm albo 10 i to nie jest wcale taka rzadkosc i tez bys powiedziala ze nie ma znaczenia

Gość Despina
ta, czyli jesli na początku ma zero temperamentu to wierzmy że może za rok lub 10 lat mu sie zwiekszy popęd hehe większej głupoty nie słyszałam:P Chyba sam z siebie robisz tego seksuologa:P

a, czyli jesli na początku ma zero temperamentu to wierzmy że może za rok lub 10 lat mu sie zwiekszy popęd hehe większej głupoty nie słyszała ja nic takiego nie napisalem, naucz sie czytac ze zrozumieniem

generalnie poza panem madrym to wszyscy sa glupi :) wiesz co wolalam juz placic 200 zl za konsultacje u seksuologa niz za darmo czytac Twoje wypociny

Nie mozesz ocenic mojej wiedzy na temat seksu, bo jestes w tym zakresie kompletnym laikiem to udowadniasz kazdym kolejnym wpisem myslas ze idac do lozku sprawdzisz faceta temperament i ze sie on nigdy nie zmieni? hahaha, myslenie 15lrtmniej dziewczynki