Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pancerna kołdora

Odwiedziłam dzisiaj piekarnię i kupiłam rogala...

Polecane posty

Gość łódka bols
poszłabym tam i im to pokazała co za goowno sprzedają :o

Gość łódka bols
następnie językiem zaprowadzilabym ich penisy do szczytu rozkoszy i w kulminacyjnym punkcie odwróciłabym sie na pięcie i wyszła zostawiając piekarza z uczuciem niedosyty :O

Gość łódka bols
haha bez przesadyzmu podszywku :classic_cool:

Gość łódka bols
a czy czasem szczyt rozkoszy to nie punkt kulminacyjny? przeczysz sam sobie podszywie :classic_cool:

Gość Kiszony ogorek ze słoika
niestety nikt nie jest perfekcyjny i nawet w piekarni raz na 100 taki rogal sie moze zdarzyc. Normalne.

niestety nikt nie jest perfekcyjny i nawet w piekarni raz na 100 taki rogal sie moze zdarzyc. Normalne.

Gość łódka bols
tzn tak, w sumie to nie wina sprzedawczyni tylko piekarzy. sama kiedys znalazłam sznurek w ciastku francuskim. poszlam ze złością, ale rozumiem, że kobita która mi to sprzedała nie miała w tym winy. dała mi drugie, ale juz nie miałam ochoty na nie.

wina piekarni i tych co rozrabiają ciasto przede wszystkim. Czasami wrzucajac ciasto do mixów w ktorych sie ono miesza jest mozliwosc ze cos tam wpadnie np. sznurek od worka itp. Jeśli się zauwazy to wycofuje się całe raki i blachy z tego mixa, ale jesli nikt się nie kapnie to idzie to dalej. Nikt nie jest perfekcyjny i kupujac zywnosc przetwarzaną zawsze trzeba liczyc sie z tym ze moze sie takie cos przytrafic.

Gość łódka bols
masz racje, mimo wszystko przez takie cos tracą klientów.

uwierz mi że nie tracą. Jeden klient w tą czy w tą nie robi problemu bo piekarnie-sklepy zazwyczaj maja stałych klientow. A piekarnie zaopatrujace sklepy w pieczywo wspolpracują z wieloma firmami i 10 klientow w jednym tylko miescie nie robi roznicy. Poza tym takie rzeczy zdarzaja sie tak rzadko ze naprawde nie stanowia roznicy.

a, i osobiscie poszla bym do tej piekarni i powiedziala ze wzieli dostawe z surowym ciastem. Byc moze wyszlo tego więcej. Lepiej uprzedzic :)

Gość łódka bols
zdaje sobie z tego sprawe, ale mimo wszystko juz u nich nie kupię.

Gość sdcwcwedwefdawd
pracowalam kiedys w fabryce i w gumach do rzucia znalazlam śrubę. Nie wiadomo jak ona sie tam znalazla, powinna być w maszynie od cukierków, zginęła im, pamietam, jaka była panika jak nie mogli jej znaleźć i ulga gdy im ją dałam tak wiec człowiek to tylko czlowiek, to nie maszyna która jest nieomylna, wiec trzeba przebolec i zapomniec, ja dziś znalazlam jakąś harmonijkę w smietance w proszku :-P

Gość sdcwcwedwefdawd
rety do Żucia

Rozumiem, jednak nie ma piekarni w ktorej takie rzeczy sie nie dzieja. Dzieja sie w kazdej.