Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baska192837465

Piękna i Bestia

Polecane posty

Witam. Jak wiadomo w dzisiejszych czasach wygląd jest jedną z najważniejszych cech przy wyborze swojej drugiej połówki. Czy mimo to znacie jakieś pary, gdzie jeden partner jest zdecydowanie "mniej atrakcyjny" od drugiego?

Gość maliny i witaminy
Jak wiadomo w dzisiejszych czasach wygląd jest jedną z najważniejszych cech przy wyborze swojej drugiej połówki. tak... ale znamy o wiele więcej par które przejechały się budując na tym fundamencie swój związek

par nie znam ale taki przypadek kolezanka HOOOOOT 18stka naprawde jedna z najatrakcyjniejszych lasek jakie znam i umiejaca to wyeksponowac ona taka zajebista potrafila powiedziec o typie ze jest "niezly i sie marnuje" a to byl koles doslowny oblech niski w brylach jak denka rencista do tego no cuz robiacy przy gospodarstwie i czesto zwyczajnie smierdzacy

Mogę powiedzieć z ręką na sercu, że według mnie wygląd jest tylko marnym dodatkiem do całości, jednak mojego zdanaia nie podziela 99 procent społeczeństwa. Czy jest tu jeszcze ktoś, kto stawia "piękno wewnętrzne" ponad powierzchowność?

Ja jestem dość atrakcyjna. Miałam kiedys niezbyt przystojnego faceta, żeby nie powiedziec wprost-brzydkiego. Ale kochaliśmy się, wiec przymykałam na to oko, mimo że wszyscy mi mówili, że do siebie nie pasujemy. Po czasie jednak się rozpadło, gdyz on był o mnie bardzo zazdrosny, a ja miałam juz dosyc jego awantur i podejrzeń.

ja zawsze powtarzalem ze liczy sie tylko wyglad i jesli laska nadrabia wygladem to nic sie nie liczy jakos tak pod koniec liceum poznalem laseczke zajebista ale byla serio taka glupia idiotka poproistu bezmyslne ciele i w tym skrajnym przypadku moja zasada o wygladzie sie troche nadlamala

Kobiety są skłonne pokochać mniej atrakcyjnego mężczyznę, ale nie wiem czy to samo tychy się facetów. Kiedyś zobaczyłam pewną parę: ON bardzoo przystojny brunet , wysoki, ciemne oczy: ona- dziewczyna zgarbiona, z nadwagą, bardzo przeciętną twarzą. I co najlepsze to on ciągle zabiegał o jej względy, zapatrzony w nią jak w obrazek, ciągłe pocałunki z jego strony, aż milo popatrzeć :)