Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaBellla

Paznokcie!

Polecane posty

Gość MisiaBellla

Mam pytanie do dziewczyn które robiły sobie paznokcie żelowe na formie. Chcę zamówić taki oto zestaw: http://allegro.pl/zestaw-lampa-uv-36w-zele-3x 15-tipsy-klej-pilnik-i2217011488.html I mam pytanie odnośnie żelu o kolorze różowym. Czy ten żel jest maskujący, czy może prześwituje? Poza tym chciałam się dowiedzieć jak budować paznokcia żelem kamuflującym. Taki zdaje się muszę zakupić, bo ten różowy chyba taki jednak nie jest. Czy jeśli zakupię żel kamuflujący jednofazowy, to mogę używać jedynie jego, czy też mogę zamiennie z żelem bezbarwnym? Np. jakbym chciała uzyć jakich ozdób. I jeszcze ostatnie pytanie. Czy robiąc paznokcia na formie (nie french!) mam rozprowadzić żel po całym paznokciu łącznie z kawałkiem formy i dać pod lampę? Czy może najpierw na samą płytkę paznokcia? Jak to jest z kolejnością, bona filmikach nie mogę tego znaleźć, są jedynie same z frenchami, a te mnie nie interesują.

Gość MisiaBellla
pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! :/

Gość .keiki.
Idz dziewczyno na kurs/szkolenie zanim sobie krzywdę zrobisz. Teraz już nie są takie drogie więc taniej ci to wyjdzie niż leczenie ochyloizy, drożdżycy czy pleśniawki po własnych eksperymentach.