Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuniulkai

Pomocy. Prezent od teściowej

Polecane posty

Gość Niuniulkai

Mam hmm... dziwny problem Więc zacznę od początku Teściowa zapytała mnie się, co kupić na roczek mojej córce, odpowiedziałam jakąś tanią, ładną, lekką spacerówke. Wczoraj przyniosła prezent, malutkiej teściowa cała w skowronkach, wózek jest taki jaki chciałam, lekki, ładny kolor.. tylko ma jeden napis, który mi nie odpowiada (teściowa przypuszczam nie zna angielskiego) a zresztą zobaczcie sami... (chodzi o ten fioletowo-rózowy) http://allegro.pl/bajecznie-kolorowe-wozki-foxy-super-dodatki-i2224339954.html Teściowej podziękowałam, powiedziałam,że ładny no cóż co miałam zrobić... Tylko co teraz?

Gość Fantasyyyy
zapytaj, gdzie kupiła i wymień na ten różowo-czerwony albo turkusowy.

Gość Ale ja nie rozumiem
Co ci w nim nie pasuje??!! Człowiek się stara a takiej nigdy nie dogodzi.Wózek bardzo ładny i jak najbardziej dla dziewuszki.Kto wie może będzie tą top modelką??Jeżeli oto ci chodzi

Gość dffff
też nie znam angielskiego, przetłumacz co tam pisze, a jak ci nie odpowiada to oddaj komuś a teściowej powiedz, ze ci ktoś ukradł

Gość oryginalnyłotr
a co w tym takiego tragicznego:)? trzeba mieć poczucie humoru...

e tam,napis zawsze można jakimś kocykiem czy pieluchą zasłonić,a wózek bardzo fajny :)

Gość rewwwelkaaa
nie rozumiem, co obraźliwego jest w napisie "następna top modelka" ?

Gość Mrauuu
Naszyj coś, naprasuj.

Gość Niuniulkai
Nie mówie że brzydki podoba mi się tylko nie trawiłam tego programu. A co do kupna to chyba na allegro kupiła

Gość dorota...23
Moim zdaniem nie ma związku z programem. "Top modelka" to częste określenie.

Gość Rebeka o
Wózek sam w sobie ładny, ale na twoim miejscu bym nim nie jeździła moze wymień? Napis kojaży mi się z tym programem.. i kurewkami w nim występującymi

Gość Ale ja nie rozumiem
Z tego co czytam zostałaś mamą w wieku 18 lat.Powinnaś dziękować że tak ci teściowa pomaga a nie jeszcze narzekasz.Będzie jej przykro-to na pewno.A swoją drogą nie trzeba było mówić że chcesz wózek sama mogłaś sobie kupić to teraz nie było by problemu.

Gość kolorki.....,
Jak Cie to bardzo razi to mozesz probowac wymienic tak jak napisala osoba powyzej. Ja tam bym sie nie przejmowala tego typu napisem. Nie jest to dla mnie pierwsza rzecz ktora rzuca sie w oczy.

też radzę kupić jakąś łatkę, prasowankę czy coś w tym stylu. Przejdź się do pasmanterii i na pewno coś wybierzesz. A wózek fajny.

Gość oryginalnyłotr
ale ludzie mają problemy... nie pisze tam next bitch tylko next top model...co w tym takiego??? a myslisz ze skoro ty nie trawilaś tego programu to wszyscy co bedą patrzeć na ten wózek tez tak myslą jak Ty???

Gość Niuniulkai
Dziekuje wam moze rzeczywiście przesadzam, skorzystam z jakiegoś rowiązania które mi poleciłyście, a teściowej naprawde jestem wdzięczna, ze mi pomaga to nie tak jak myślicie

Gość Diarry
Ja akurat Cię rozumiem :) Dlatego po prostu coś naszyj lub naprasuj i z głowy.

Gość Skrzywdzona...taka jedna...
szczerze mówiąc ja nawet nie skojarzyłam, że Tobie chodzi o program.... pomyślałam że chodzi Ci o to, że nie chcesz uprzedmiotowiać dziecka, że ludzie będą zwracać uwagę tylko na jej wygląd :D