Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka chce byc inna

Jestem brunetką ale chce być blondynką. Jak to zrobić?

Polecane posty

nie chce iść do fryzjera. Mam bardzo ciemne wlosy, chce osiągnac dosc jasny, cos jak ma Magda Gessler (nie biel czy platyne). Jaka farba ? Woda utleniona wystarczy? Dopuszczam lekkie rudości :)

Woda utleniona sfajczy Ci włosy :D Jak już to rozjaśniaczem. Najlepiej to iść do fryzjera, rozjaśnianie to dość skomplikowany zabieg niż przyciemnianie :p

Gość pikupiku1
Ja robiłam kiedys wodą utlenioną ,chciałam miec ''letni blond'' troche ciemnego ,troche rudego ,troche jasnego , przesadziłam i... wyszło rude żółtko :O

Gość ile zapłaciłaś za to ?
dekoloryzacja.

Gość myszkkka mikii
a jestes naturalna brunetka?? Bo ja ostatni raz farbowałam 2 miesiace temu i mam ciemne włosy szczególnie ciemne koncówki, a tak to rudosci pomieszane z brązem niestety. Tez chce byc blond, taki ciemny satynowy blond mi sie podoba :) w poniedziałek ide do fryzjera:)

Gość z ciemnego/czarnego na blond
w domu chcesz farbować?????? No to gratuluję odwagi i współczuję głupoty.....:O

naturalna brunetka. Dlaczego głupoty? zdaje sobie sprawe z tego ze moge miec cos dziwnego na głowie ale szukam osoby której sie udało i moze cos poradzic :)

głupoty ??? pfff sama sobie robie dekoloryzcjae w domu bo fryzjerka juz nie jedna mi zrypała włoswy, wiec dziekuje za takie profesjonalistyki.

mozesz polecic preparat do dekoloryzacji którego uzywasz? ( jesli sie nie uda to zetne włosy ,miałam raz w zyciu króciutke po chorobie wiec sie nie boje:) )

Gość 111115555
Kiedy miałam lat 15 nie wiedziałam co to świat. On mnie ściskał i całował, a ja mu nie chciałam dać. O daj daj daj. O dupy daj Kiedy miałam lat 20 to dawałam raz po raz, bo już mnie tak nie bolało jak dawałam pierwszy raz. O daj daj daj... Kiedy miałam lat 50 nie dawałam wcale już, bo któż by się tak zlitował w moją starą pizzzzdee pruć O daj daj daj...

Uzywałam lorela i effesora, nie widziałam żadnej róznicy pomiedzy tymi produktami, sparwdziły sie dobrze.Nie neiszcza włsów w taki sposób jak rozjasniacze.

jeśli nie boisz się nieoczekiwanego efektu , w postaci włosów koloru żółtka..to możesz zaryzykować dekoloryzacje w domu.Z doświadczenia wiem, że ciemny pigment rozjaśnia się ciężko.kiedyś miałam farbowane włosy na bardzo ciemny brąz i chciałam się stać blondynką, efekt był taki iż po dekoloryzacji miałam nierówny odcień rudy-blond....co nie było najgorsze, jak stan moich włosów po tym eksperymencie... lepszym rozwiązaniem byłyby pasemka bądz balejaż, daje bardziej naturalny , słoneczny efekt.

Gość este ere er
dekoloryzator wymywa jedynie pigment z włosów farbowanych ! Tylko rozjasniacz

Gość etam.tonie.tak
po rozjasniaczu moja kolezanka miała wsciekło pomaranczowy kolor, wlosy jak u lalki, cienkie wyschnięte maatowe siano. Ryczała caly weeekend, na szczescie udalo sie pozbyc oranżu u fryzjera. Woda w kremie, nie apteczna 3proc

Gość fryzjerka2012
roponuje wode 9 i rojasniacz platiner premium ładnie rozjasnia na słomkowy kolor w warunkach domowych koszt ok 10zł