Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peknieta perła

Fascynuje mnie katarzyna wasniewska

Polecane posty

Gość Peknieta perła

Uwazam ze jest sliczna,ma bardzo ladne kosci policzkowe,wlosy,ogolny taki wyraz oczu ktory mnie przyciaga....chcialabym ja poznac.strasznie chcialabym sie z nia spotkac i pogadac.intryguje mnie....jest niesamowita.taka nietypowa.takich ludzi sie nie spotyka na codzien..

omg zarty czy co? a jej charakter Ci sie tez podoba? glupi babsztyl i ofiare tylko zgrywa. jak sie kurwa dziecko upuszcza to sie na pogotowie dzwoni a nie patrzy jak dziecko umiera a wyglada jak szmul jakis-gdzie tu piekno sie pytam? ale tez masz gust

Gość Peknieta perła
Charakter tez,dlatego chcialabym ja poznac i porozmawiac,zlapac jakis kontakt z nimi,ale wiem ze to niemozliwe.nie jest piekna,ale ma cos dziwnego w sobie.jednoczesnie zimno i cieplo.patrzac jej w oczy widze ta mala dziewczynke.katarzyna sama jest jeszcze mala dziewczynka.potrzebowala tego.dusza tej malej weszla do katarzyny,odzyska spokoj,zacznie od nowa.bedzie-beda razem szczesliwe.

Gość Peknieta perła
Nox dobry cytat w stopce.zgadzam sie z tym blodnem,ale wlosy nie reka odrosna

Gość Monikaaaaaa24
głupia prowokacja. po pierwze uważam ,ze ze wszgledu na to co zrobiła nie powinno sie jej teraz oceniac w kategoriach ładna brzydka bo to nic nie wnosi. jesli o to wam chodzi moim zdaniem nie jest zbyt ładna, ale to nie ma zupełnie znaczenia. sami w niej robicie celebrytke może jeszcze jej stylizacje będziecie oceniać

Gość Monikaaaaaa24
Polacy wogóle są jacyś beznadziejni. na necie pełno komentarzy w tylu ,, no niezła laska z tej kaski" albo ,, ale ta kaśka paskudna" a jakie to ma znaczenie w tej sprawie pytam sie...w ogóle Polacy to kazdego musza oceniac pod wzgledem wyglądu i tego jaj Bartka i Rutkowskiego . kazdego . czy to nie jest glupie?

Gość Monikaaaaaa24
a jaby wygladała jak Megan Fox to co? pewnie mimo zabójstwa by jej wina była mniejsza?

Gość Mnie nie fascynuje
wygląda na rozechwianą psychicznie i agresywną poza tym nie zbyt miła i wcale bym nie miała najmniejszej ochoty w nią rozmawiać no i moim zdaniem jest brzydka

Gość dissenterka
monika24 masz całkowitą rację, niedługo będą oceniac czy apież jest odpowiedni przystojny na stanowisko, bo przecież tyle sie pokazuje w mediach to powinien jakos wyglądać...absurd

Gość gość
Wylizal bym jej cipke i o***t

Gość gość
Moim zdaniem Katarzyna jest bardzo ładna sliczna buzia Jej zdj w samej bieliźnie sa bardzo podniecające ktoś kto pisze że waśniewska jest brzydka to jest szmatą i paskudą sami jesteście brzydcy moim zdaniem nie powinna być zamknięta w więzieniu powinna być na wolności sam bym chciał ją teraz zapłodnić i mieć z nią dziecko nie patrzył bym na jej przyszłość wzioł bym nawet z nią ślub :)

Gość gość
Jako dziewczyna tez uwazam, ze ma niepokojaca urode i jest pociagajaca. Szkoda, ze zalozyla rodzine w tak mlodym wieku i zmarnowala sobie zycie. Nie znam szczegolow, ale jezeli to wina presji spolecznej, to bardzo mi jej zal. Mogla wyjechac z domu rodzinnego i sprobowac innego zycia. Nie oceniam jej czynu i szkoda, ze ludziom w Polsce brak empatii i szerszego spojrzenia. Dorosla kobieta jest wazniejsza niz dziecko. Niemniej, gdyby byla silna i rozsadna, nie poszlaby z jakims nieodpowiedzialnym chlopakiem do lozka w tak mlodym wieku.